luni, 29 aprilie, 2024

Anunțul privind proiectul de reabilitare a Grădinii publice din Bârlad a fost publicat pe SICAP!

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că pe 15 mai 2022, a fost lansată licitația pentru achiziția lucrărilor de execuție a obiectivului de investiții „Reabilitare Grădina Publică din Municipiul Bârlad”.

Anunțul a fost publicat în SICAP cu numărul SCN 1042676/15.05.2022, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 22 iunie 2022. Valoarea estimată a achiziției este de 10.560.169 de lei, fără TVA. Termenul de execuție a lucrărilor este de 12 luni de la data predării amplasamentului după semnarea Contractului de lucrări. Criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”, cu respectarea criteriilor de calificare și selecție stabilite.

Principalele lucrări ce vor fi efectuate în cadrul acestui contract constau în: reabilitarea aleilor principale și secundare existente și realizarea de alei secundare noi; realizarea unei piste de bicicliști și a alteia de alergare; consolidarea și reabilitarea porților de acces; realizarea unui teren de joacă pentru copii în partea de Nord-Vest a amplasamentului; realizarea unui grup sanitar nou; realizarea a două lacuri: unul de retenție și unul de acumulare; realizarea unei instalații de irigații pentru spațiile verzi, pentru o suprafață de cca. 8.3181 mp; realizarea unui sistem de iluminat pentru aleile secundare și a unei rețele de internet- wireless care va asigura acoperirea completă a parcului și a obiectivelor de interes.

”Este un alt proiect ambițios pe care ni l-am propus și pentru realizarea căruia am depus eforturi constante. Grădina Publică este o veritabilă oază de verdeață, la care bârlădenii țin foarte mult. În consecință, este un proiect căruia îi vom acorda toată atenția noastră, așa cum, de altfel, procedăm în cazul tuturor proiectelor care vizează îmbunătățirea condițiilor de trai din orașul nostru”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img