duminică, 19 mai, 2024

Apa micelara: 6 motive pentru care trebuie sa se regaseasca in rutina ta zilnica de infrumusetare

Distribuie:

Publicat:

Frantuzoaicele sunt cunoscute pentru ritualul lor de ingrijire, dar mai ales, invidiate pentru tenul perfect si frumusetea lor care ofera acel aer de je ne sais quoi. Aspectul lor lipsit de imperfectiuni, parul aranjat fara prea mult efort, pielea cu un aspect radiant si nelipsitul ruj rosu, le-a propulsat in topul celor mai apreciate femei cand vine vorba de trucuri de frumusete.
 
Unul dintre trucurile de ingrijire a tenului folosit de frantuzoaice tine de curatarea in profunzime a acestuia si indepartarea completa a machiajului, iar apa micelara isi are locul in arsenalul de ingrijire parisian inca din anii '90. Acest produs vine la pachet cu numeroase beneficii pentru piele, iar pe langa faptul ca indeparteaza machiajul in profunzime, totodata curata tenul si il hidrateaza folosind tehnologia micelara. Pentru ca ofera rezultate miraculoase inca de la prima utilizare, am decis sa va oferim cateva motive solide care sa va convinga sa-i faceti loc acestui produs in trusa voastra de machiaj.

NU ESTE UN PRODUS DE CURAŢARE OBISNUIT. Sunt sanse foarte mari ca produsele de curatare a tenului sau de indepartare a machiajului sa necesite clatirea. Ghici ce. Apa micelara nu trebuie indepartata, iar in momentul folosirii, ai nevoie de cateva dischete demachiante, iar cu miscari delicate sa indepartezi produsele aplicate. Bonus: pentru ca de cele mai multe ori pielea are nevoie de masaj, iti recomandam sa recurgi la acest proces si in timpul demachierii. Incearca sa indepartezi machiajul din interior spre exterior, in miscari circulare, iar in zona pometilor intotdeauna folosind miscari care sa te ajute sa ridici pielea.
 
USUREAZA RUTINA DE CURAŢARE, INGRIJIRE SI DEMACHIERE A TENULUI. Femeia moderna este intotdeauna pe fuga, preocupata de cariera, proiecte si viata personala, iar din acest motiv, procesul de demachiere ar putea fi un pas caruia sa nu mai fi nevoita sa-i aloci atat de mult timp. De cele mai multe ori, ideal este ca dupa ce folosim un demachiant, o lotiune sau un gel de curatare, sa clatim fata pentru a scapa de reziduuri. Folosind apa micelara, poti bifa toti pasii enumerati cu o singura utilizare.
 
ESTE IDEALA PENTRU TENUL SENSIBIL. Din moment ce apa micelara a fost initial creata pentru a lupta impotriva apei dure din Franta, acest produs este ideal pentru pielea sensibila datorita ingredientelor delicate care ingrijesc trasaturile. Formulele sunt fara alcool, parfum, dar mai ales, nu contin ingrediente daunatoare care sa cauzeze iritatii sau inflamatii.
 
ESTE UN INLOCUITOR PERFECT AL SERVEŢELELOR UMEDE. Dupa o zi lunga si solicitanta sau dupa o noapte in club, sigur esti tentata sa-ti indepartezi machiajul cu ajutorul servetelelor umede demachiante si sa sari peste procesul complex de indepartare a acestuia, doar ca aceste produse nu indeparteaza in profunzime, iar porii vor avea de suferit. Apa micelara in schimb, este un inlocuitor perfect, iar langa faptul ca este mai eficient si economisesti timp, este si mult mai sigur pentru piele. Daca pur si simplu nu poti renunta la servetelele umede, ti le recomandam pe cele care au o formula similara apei micelare.
 
POATE FI FOLOSITA PENTRU CORECTAREA MACHIAJULUI. Sa recunoastem, nu intotdeauna cand folosim eyeliner-ul pentru a crea linia de tus obtinem cel mai fericit rezultat. Si, pentru a nu indeparta intregul machiaj, cu ajutorul unui betisor de urechi, imbibat in apa micelara, poti corecta greseala facuta.
 
ESTE UN PRODUS PERFECT PENTRU CALATORII. De ce sa-ti umplii bagajul cu produse de demachiere, de curatare si de hidratare cand poti avea un sigur produs la indemana care sa aiba toate aceste proprietati?! In plus, daca ti-ai planuit sa calatoresti cu avionul, nu-ti face probleme. Apa micelara vine si in format mini, de travel. sursa: elle.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img