luni, 6 mai, 2024

Aparitie de senzatie a Alexandrei. Fiica lui Gigi Becali reuseste sa se faca remarcata prin fiecare aparitie pe care o are.

Distribuie:

Publicat:

Aschia nu sare departe de trunchi! Cunoscut ca un om marinimos, Gigi Becali are de ce sa fie mandru. Fiica sa mijlocie, Alexandra, este la fel de darnica. Imaginile surprinse stau marturie! In urma cu cateva zile, Alexandra Becali si-a facut aparitia intr-o benzinarie din Capitala si a uimit pe toata lumea. Mai intai, tanara machedoana a impresionat cu tinuta aleasa. Imbracata sexy, tricou alb si pantaloni scurti, superba blondina a intors toate privirile. Neinteresata de parerile celor din jur, Alexandra Becali si-a lasat masina in grija a doi angajati ai statiei de alimentare auto.

Barbatii i-au umplut rezervorul cu combustibil si au avut parte de o surpriza extrem de placuta. Dupa ce a platit benzina, Alexandra Becali le-a oferit celor doi cate 50 de lei. Fericiti, cei doi angajati i-au multumit fiicei lui Gigi Becali, care s-a urcat in masina si s-a facut nevazuta.

Alexandra Becali a inceput acest an in forta! Asa cum ii sta bine unei tinere de bani gata, fiica patronului de la FCSB si-a cumparat un bolid de toata frumusetea. Un Range Rover, cu pretul de pornire de 100.000 de euro, cu care face senzatie in oras. Nici Teodora, sora mai mare a Alexandrei Becali, nu s-a lasat mai prejos. Machedoanca si-a achizitionat o masina identica. Insa, Teodora Becali se aseaza la casa ei. A fost ceruta in casatorie de catre iubitul ei, cunoscut si sub numele de "Printisorul din Dobroesti".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img