joi, 2 mai, 2024

Aparitie SURPRINZATOARE in Las Fierbinti! Nu te asteptai la asta!

Distribuie:

Publicat:

Scenaristul Mimi Branescu a fost, timp de cinci ani, “creierul” din spatele replicilor amuzante si pline de culoare ale actorilor. Acesta a decis sa plece din cauza ca munca pentru “Las Fierbinti” tindea spre a nu mai fi chiar o placere si a decis sa puna punct acestei colaborari inainte de a-i rapi bucuria de a scrie pentru serial. Odata cu el a plecat si Mirela Oprisor, sotia sa in viata reala si interpreta personajului Aspirina.

Cu toate ca doua persoane importante si-au despartit drumurile de cele ale restului colegilor, cei ramasi in autenticul “Las Fierbinti” nu duc lipsa de idei. Mai nou, acestia au avut parte de o aparitie surpriza printre actorii de pe platourile de filmare, nimeni alta decat Mihaela Radulescu. Si nu doar in vizita, caci jurata de la “Romanii au talent” va aparea intr-un episod, dupa cum ea insasi a dezvaluit.

Mihaela Radulescu a publicat pe retelele sociale o imagine de pe platourile de filmare. Diva de la Monaco apare ca o tarancuta mai altfel, in pas cu moda si iubitoare de brand-uri mari, dar si cu sanii siliconati la vedere. Fanii au intrebat-o daca va aparea in serial, iar vedeta nu s-a ascuns: “Dap!”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img