duminică, 5 mai, 2024

Arhiepiscopia Tomisului, reactie dupa achitarea lui IPS Teodosie: ‘Sarbatoarea Inaltarii Domnului aduce tuturor bucuria inaltarii unei justitii drepte’

Distribuie:

Publicat:

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost achitat în primă instanță în dosarul Nazarcea, potrivit deciziei de joi a Curții de Apel Constanța. Hotărârea nu e definitivă și poate fi atacată în 10 zile de la comunicare.

„Sărbătoarea Înălțării Domnului aduce tuturor bucuria înălțării unei justiții drepte. Pe fond, s-a demonstrat că toți slujitorii Domnului și ceilalți inculpați au fost târâți pe nedrept într-un proces. Pentru aceasta nu condamnăm pe nimeni, ci ne rugăm în continuare lui Dumnezeu, iertând pe cei ce au văzut infracțiuni acolo unde nu e cazul. Arhiepiscopia Tomisului mulțumește Curții de Apel pentru că a săvârșit o judecată dreaptă și nu s-a lăsat influențată de presiunile exterioare actului de justiție. Avem încrederea că Înalta Curte va păstra această sentință de achitare a tuturor celor din dosarul Nazarcea.”, transmite Arhiepiscopia Tomisului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img