marți, 21 mai, 2024

Arnold Schwarzenegger, video cutremurător: „Iubesc poporul rus. De aceea trebuie să vă spun adevărul!” Ce face, de fapt, armata lui Putin în Ucraina

Distribuie:

Publicat:

Celebrul actor s-a săturat de toată propaganda și a decis să spună ceea ce face, de fapt, armata lui Putin în Ucraina.

Arnold Schwarzenegger a transmis pe pagina personală de Twitter un mesaj ferm pentru toți fanii săi ruși, care în aceste momente sunt îndoctrinați cu minciunile liderilor din Rusia, care nu le spun adevărul despre ceea ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina.

În doar câteva ore de la momentul la care a fost postat a strâns aproape 8 milioane de vizualizări și un val de reacții. 

„Trimit acest mesaj pentru a ajunge la prietenii mei ucraineni și la soldații din Ucraina, care în aceste momente își apără țara. Vorbesc cu voi astăzi pentru că sunt lucruri care vă sunt ascunse și pe care ar trebui să le știți.

Dar înainte să vorbesc de realitatea asta dură, vreau să vă vorbesc de rusul care a devenit eroul meu.

Eram în public când Yuri Petrovich Vlaslov a câștigat și a devenit primul om din lume care a ridicat 200 de kilograme deasupra capului.(…) Am pus o poză cu el deasupra patului, care m-a inspirat să încep să ridic și eu greutăți. Tatăl meu mi-a spus să dau jos poza și să găsesc un erou austriac sau german.

S-a enervat foarte tare și ne-am certat destul de rău. Nu-i plăceau rușii din cauza experienței trăite în cel de-al Doilea Război Mondial. El a fost rănit la Leningrad, când armata nazistă, din care el făcea parte, a făcut ravagii serioase marelui oraș și oamenilor săi curajoși. Dar nu am dat poza jos pentru că nu conta pentru mine ce naționalitate avea Yuri Vlaslov. Legăturile mele cu Rusia nu s-au terminat acolo, ba din contră, s-au întărit când am ajuns acolo să practic bodybuilding sau pentru filmele în care am jucat sau cand mi-am întâlnit toțiifani ruși.(…)

De ce vă spun toate astea? Ei bine, încă de la vârsta de 14 ani am avut doar respect pentru oamenii din Rusia. Puterea și sufletul rușilor m-au inspirat întotdeauna. De-asta sper că mă veți lăsa să vă spun adevărul despre ceea ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina. (…)”, și-a început Arnold Schwarzenegger mesajul. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img