duminică, 3 martie, 2024

AROGANTA! TANASESCU- ginecologul vasluian spagar isi vrea banii inapoi

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre cei trei ginecologi de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, care desi a recunoscut ca a primita mita, acesta a cerut sa-i fie data inapoi o parte din spaga confiscata de politisti, argumentand ca sumele care pe care procurorii le-au ridicat depasesc spaga primita.

 Ginecologul Adrian Tanasescu a fost ridicat de catre politistii in data de 9 februarie, impreuna cu el au fost retinute colegele de pe sectia de Ginecologie, Doina ANDREI si Simona BOTEZ. Tanasescu a scapat de arest deoarece si-a recunoscut imediat fapta. Cercetat pentru luare de mita si favorizarea infractorului, doctorul Adrian Tanasescu, din cadrul Sectiei Ginecologie a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, s-a adresat Tribunalului Vaslui, contestand masura asiguratorie instituita de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vaslui, considerand ca i-au fot confiscati mai multi bani decat spaga pe care a recunoscut ca a primit-o. Cererea a fost judecata luni de Tribunalul Vaslui.

 “Respinge ca nefondata contestatia formulata de inculpatul Tanasescu Adrian, impotriva masurii sechestrului asigurator dispus prin ordonanta procurorului de la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui nr.893/P/2014 din data de 25.02.2015 asupra sumelor de 962 de lei si 650 euro apartinand inculpatului Tanasescu Adrian, pe care o mentine. (…) Obliga inculpatul sa plateasca suma de 50 de lei, reprezentand cheltuielile judiciare avansate de catre stat.”, se arata in hotararea definitiva pronuntata ieri de Tribunalul Vaslui. Potrivit anchetatorilor, medicul Tanasescu este acuzat de 5 infractiuni de luare de mita. Ancheta in acest caz a fost declansata dupa ce pe 2 februarie o pacienta a sunat la Linia Tel Verde Anticoruptie, anuntand ca doctorita Simona Botez i-a solicitat 1.500 de lei pentru a-i realiza o intrerupere de sarcina. Politistii de la Anticoruptie au organizat flagrantul, folosindu-se de un ofiter sub acoperire, care a pretins ca este un om de afaceri, iar respectiva pacienta este amanta sa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img