sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Asa a aflat Adrian Titieni ca a fost tradat de un bun prieten. Decizia lui dupa aceasta veste

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Papadopol si Adriana Titieni nu s-au gandit deloc cati oameni vor suferi daca se expun in public, asa cum au facut-o de curand, cand au fost surprinsi sarutandu-se de paparazzi. Dupa ceIoana Ginghina s-a aratat suparata ca cei doi au aparut in presa, ceea ce ar putea sa o afecteze pe fetita ei, Ruxandra, se pare ca si Adrian Titieni sufera din cauza vestii. El a luat decizia de a nu mai aparea pe aceeasi scena cu cel care l-a tradat. 

”Vezi ca fosta ta nevasta se pupa cu Papadopol in fata blocului”, asa ar fi aflat Adrian Titieni de relatia celor doi. 

”Adi este distrus. Nu se gandea nici o clipa ca poate sa primeasca aceasta lovitura de la un coleg de scena, de la omul cu care joaca in aceeasi piesa de trei ani. Este foarte afectat si se gandeste la copii. El este un tip foarte discret, mereu si-a vazut de ale lui, chiar daca a avut probleme in casnicie, avea un calm deosebit si masca orice necaz. Fix asa face si acum, prefera sa nu vorbeasca despre situatia asta, insa este daramat”, au declarat apropiatii pentru click.ro. 

Adrian Titieni se gandeste atat le cei doi copii pe care ii are cu Adriana, cat si la barfele colegilor de breasla. Familiile Papadopol si Titieni erau, aparent, in relatii foarte bune, mergeau in vacante impreuna si se vizitau adesea. ”Adrian nu vrea sa stea fata in fata, pe aceeasi scena cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atat de mult. Papadopol putea sa se uite la orice femeie, dar nu la a lui Titieni. Fix pe ea o gasise de buna. Pacat ca nu a gandit barbateste si cu demnitate nici o clipa. Probabil ca nu vor mai fi colegi in aceasta piesa de teatru”, mai spun sursele citate de click.ro. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img