marți, 30 aprilie, 2024

Asa arata Doinita Oancea anul trecut, in costum de baie. Toata lumea zicea ca este grasuta. Dar sa vezi cum arata acum!

Distribuie:

Publicat:

Doinita Oancea a petrecut cateva zile la Mamaia, de una singura, pentru a se bucura de razele soarelui, dar si de valurile pe care nu le gaseste la piscinele din Bucuresti. Si i-a innebunit pe cei din jur, cu formele sale voluptuoase.

Masculii din jurul ei au oftat prelung, la plaja H2O din Mamaia, unde vedeta a decis sa se destinda cateva zile. Asta pentru ca, odata dat voalul jos, a aparut un trup perfect si bronzat…  Al Doinitei Oancea, burlacita dupa care multi crai de Bucuresti intorc privirile. 

Cea mai voluptuoasa burlacita din showbiz nu s-a dat in spectacol pe nisip. A fost linistita, pe sezlong, la plaja si, din cand in cand, a inaintat in bataia valurilor Marii Negre.

Voalul alb a cazut usor de pe ea, moment in care vecinii de sezlong au marit ochii. Doinita nu i-a bagat in seama, pentru ca exact in acel moment i-a sunat telefonul. Cu el la ureche, ea a inaintat catre mare. A pasit, diafan, pe scoicile din buza plajei, apoi a inaintat ”eroic” in apa care ii acoperea, centimetru cu centimetru, picioarele. Funduletul a ajuns si el lovit de valuri, moment in care Doinita nu s-a mai avantat. A continuat sa vorbeasca la telefon, iar cu mana libera a aruncat niste stropi pe ea, pentru ca asa prinde mai bine bronzul.

Cateva minute a ”hoinarit” prin apa, apoi a facut cale intoarsa, incet, parca pentru a nu tulbura apa sarata a marii. S-a oprit cand a pasit pe plaja, pentru a oferi un raspuns in mobilul care i se lipise de ureche. Linistita, a inaintat pe nisipul fierbinte pana la sezlong. Unde s-a intins in bataia puternica a razelor soarelui.

Doinita Oancea, despre relatia cu Augustin Viziru
Doinita Oancea si Augustin Viziru s-au imprietenit pe platourile de filmare, in urma cu aproape 10 ani. Despre ei s-a spus ca ar avea o relatie, dar niciunul dintre ei nu si-a asumat-o. Doinita Oancea juca in „Inima de tigan”, iar Augustin Viziru, in „Regina”. Se intalneau pe platourile de filmare si asa au ajuns la o mare amicitie. Din ultimele zvonuri, cei doi s-ar fi despartit de putin timp.

“Eram colegi la postul «Acasa» dar nu ne prea bagam in seama. Abia cand au inceput filmarile pentru «Regina» s-au legat lucrurile intre noi. Am fost colegi in «Ingeri pierduti», unde personajele noastre din serial s-au si casatorit. Din 2015 facem cuplu in mai toate productiile TV, de la «Ferma Vedetelor», pana la serialul «O gramada de caramele»”, povestea Doinita. 

“Ea este jumatatea mea, Pamela mea, carameaua mea. Ne stim de pe platourile de filmare de la «Acasa TV». Ideea este ca Doinita face parte dintre persoanele cu care m-am inteles cel mai bine pe platourile de filmare, stiu ca ma pot baza tot timpul, 100%, pe ea. Pentru mine ea e pe primul loc, indiferent de situatie”, a spus si Augustin Viziru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img