duminică, 19 mai, 2024

Asociatia „Filantropia Ortodoxa” Husi a achizitionat un gravator laser pentru confectionarea vizierelor de protectie

Distribuie:

Publicat:

Asociatia „Filantropia Ortodoxa” Husi a achizitionat zilele acestea un gravator laser, in valoare 15.179 lei, pentru confectionarea vizierelor de protectie, care sunt distribuite in judetul Vaslui si in intreaga tara.

 Acest echipament de producere a vizierelor a fost dat in folosinta Grupului #voluntariat Barlad, care va confectiona si distribui aceste echipamente.

Grupul de initiativa este coordonat de catre domnul Dan Albu.

„Asociatia „Filantropia Ortodoxa” Husi are un parteneriat cu acest grup pentru ajutorarea celor care sufera din cauza actualei pandemii. In felul acesta au fost sprijinite categoriile cele mai expuse: medici, asistenti, infirmieri, ambulantieri, politisti, militari etc.

Pentru aceasta achizitie multumim, in mod deosebit oamenilor de bine, sponsorilor si tuturor celor care sprijina fiecare demers social al Asociatiei”, a mentionat parintele Vladimir Beregoi, presedintele Asociatiei „Filantropia Ortodoxa” Husi.

In continuare, campania «Impreuna ajutam spitalele din Vaslui», derulata de Asociatia „Filantropia Ortodoxa” Husi, poate fi sprijinita cu donatii prin SMS. Se pot dona 2€ trimitand, din orice retea, un SMS, la numarul 8837, cu textul "VASLUI". Nu se percepe TVA pentru aceste donatii in nicio retea, fie ca este vorba de abonamente sau cartele preplatite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img