vineri, 10 mai, 2024

Atac ARMAT: Un barbat a deschis focul in Moscova! Sunt mai multe victime

Distribuie:

Publicat:

Un fost proprietar al unei fabrici de dulciuri de la Moscova a ucis un paznic si a ranit alte trei persoane intr-un atac armat la fabrica, au anuntat miercuri anchetatori, relateaza The Associated Press.

Barbatul s-a certat cu noul proprietar al fabricii, dupa care a deschis focul cu o pusca, a precizat Comitetul rus de ancheta, anunta News.ro.

Citeste si:  Atac armat intr-o biserica din Romania! Zeci de credinciosi au asistat inmarmuriti la scenele de groaza, petrecute in timpul slujbei de Sf. Nicolae

Politia din Moscova a dezmintit informatii de presa potrivit carora barbatul a luat mai multi ostatici, dar a confirmat ca acesta s-a baricadat in incinta.

Ilia Averianov a sunat la postul de radio Afaceri FM si a spus ca se apara de un ”gang” care a colaborat cu procurori din capitala pentru a-i confisca proprietatea.

Averianov a declarat ca va ”lupta pana la sfarsit”.

Autoritatile nu au comentat imediat aceste acuzatii.

Un dosar al familemtului fabricii Menlevik urmeaza sa fie audiat la Moscova, in ianuarie, potrivit unor documente judiciare.

Se pare ca separatistii din Donbas si autoritatile din Ucraina au dat-o la pace. Nu este vorba despre pace, ci despre un schimb de prizonieri. Autoritatile ucrainene si separatistii sprijiniti de Rusia din Donbas au cazut de acord asupra unui amplu schimb de prizonieri, care urmeaza sa aiba loc pe 27 decembrie, conform bucpress.eu.

Potrivit informatiei difuzate de Radio Europa Libera, anuntul a fost facut in data de 25 decembrie de liderii separatistilor, la Moscova, iar intelegerea a fost confirmata ulterior de autoritatile de la Kiev.

Irina Gherascenko, reprezentanta guvernului ucrainean pe probleme umanitare in Grupul Trilateral de Contact pentru reglementarea conflictului din Donbas, a spus ca separatistii vor elibera 74 de prizonieri ucraineni, iar Kievul este dispus sa elibereze 306 de prizonieri „in cazurile permise de legislatia ucraineana”. Gherascenko a scris pe pagina sa de Facebook ca schimbul a fost aprobat de presedintele Petro Porosenko si ca partea ucraineana a fost dispusa sa-l realizeze chiar mai devreme.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img