duminică, 28 aprilie, 2024

ATENTIE! Incep ploile in toata tara! Ce regiuni sunt avertizate

Distribuie:

Publicat:

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata si intensificari ale vantului, valabile in noua judete din Moldova, Transilvania, Banat si Dobrogea, pe durata urmatoarelor ore.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 9:00, in judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Galati, Vrancea, Constanta si Tulcea se va semnala ceata, fenomen care determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Tot izolat, ceata va fi asociata cu burnita.

Joi, cerul va fi variabil, cu innorãri temporare in zonele joase de relief, din sud, centru si est. In Dobrogea, Muntenia si sudul Moldovei ceata va asociatã cu burnitã sau ploaie slabã. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri pe crestele montane.

Vineri, cerul va fi mai mult noros in toatã tara si va ploua ziua mai ales in sud-vest, iar noaptea local si in restul teritoriului. In zona montanã, la altitudini mari, in cursul noptii vor fi precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat cu unele intensificãri la munte .

Temperaturi in principalele orase:

Vaslui 6 precipitatii

Bucuresti 11 precipitatii

Craiova 12 precipitatii

Timisoara 12 pecipitatii

Sibiu 10 precipitatii

Suceava 8 precipitatii

Galati 12 precipitaii

Constanta 14 precipitatii

Cluj-Napoca 12 precipitatii

Bacau 11 precipitatii

Baia Mare 9 precipitatii

Iasi 12 precipitatii

Oradea 12 cer variabil

Resita  10 precipitatii

Pitesti 11 precipitatii

Brasov 9 precipitatii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img