Au fost retinuti cei cinci barbati din comuna vasluiana Iana

0
31

Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Iana au reţinut cinci bărbați, din comuna Iana, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 29 de ani, din comuna Iana, bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în data de 27 iunie a.c., ora 23.00, în zona unei locuințe din localitatea Hălărești, comuna Iana, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, două grupuri de tineri și-au aplicat reciproc lovituri și au provocat scandal. Totodată, aceștia ar fi produs avarii unui autoturism.

Trei persoane vătămate au suferite vătămări corporale, ce necesită 4-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 28 iunie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cei cinci bărbați măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

În cauză sunt continuate cercetările, pentru stabilirea activității infracționale a persoanelor implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.