duminică, 26 mai, 2024

Autocar cu numere false oprit la Vama ALBITA-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Autocar cu numere false oprit  la granita cu R. Moldova-FOTO

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit lucrare penala unui barbat care incerca sa scoata din tara un autocar care prezenta modificari mecanice a seriei de sasiu, utilizand numere de inmatriculare false.

In seara zilei de 4 mai , in jurul orei 22.00, la PTF Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara, Liviu D., cetatean roman, in varsta de 43 de ani, care conducea un autocar marca Temsa Diamond.

„Cu ocazia controlului de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca locul unde trebuia sa fie poansonata seria de sasiu a autocarului este acoperit de o bucata de metal atasata prin sudare deasupra celei originale, facand imposibila identificarea acesteia din urma.Cu privire la cele constatate, Liviu D. a declarat ca este angajat ca sofer pentru sezonul estival la o firma de transport din Grecia, ca toate documentele autocarului i-au fost inmanate de catre patronul firmei respective si ca nu are cunostinta de provenienta autovehiculului sau de modificarile aduse acestuia.”a declarat Mirica IRINA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului o lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare.

Autocarul, in valoare de 200.000 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii si definitivarii cercetarilor si stabilirii intregii arii infractionale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img