Autoturism in valoare de 170.000 lei retinut de politistii de frontiera galateni-FOTO

0
59

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au intocmit lucrare penala unei tinere care conducea un autoturism marca BMW model 730D ce figura in bazele de date ca fiind furat din Germania.
In data de 07 iulie, pentru valorificarea unor informatii, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati au organizat o actiune specifica pe linia combaterii traficului cu autovehicule furate, ocazie cu care au oprit in trafic, pe o artera din municipiul Galati, un autoturism marca BMW model 730D, condus de G. A., in varsta de 23 de ani, domiciliata pe raza judetului Galati. 

„In urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au stabilit faptul ca autoturismul figureaza ca fiind furat din Germania din anul 2014, existand o semnalare in acest sens in bazele de date ale Interpol Germania.In legatura cu cele constatate, conducatoarea auto a declarat ca a cumparat autoturismul in anul 2014, dintr-un targ de autovehicule si nu avea cunostinta despre faptul ca autoturismul respectiv figura ca fiind furat.”a declarat        comisarul IRIMIA ION,purtator de cuvant al S.T.P.F. Galati  

In cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.Autovehiculul, in valoare de 170.000 lei a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.