Autovehicul căutat de autoritățile din Cehia, descoperit la Albița

0
52

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi reținut pentru continuarea cercetărilor un autovehicul marca Mercedes Viano care figura în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile din Cehia.

În data de 10 iulie, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetățenie, română și moldovenească, în vârstă de 43de ani, care conducea  un  autovehicul marca Mercedes Viano, înmatriculat în Grecia.

“Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, semnalare introdusă de autoritățile din Cehia.  “ declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a închiriat autovehiculul în cauză de la o societate de profil din Grecia și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu. 

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  furt, iar autovehiculul în valoare de 40.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.