marți, 30 aprilie, 2024

Avionul in care se afla Alina Gorghiu a fost intors pe aeroportul din Timisoara din cauza unor defectiuni tehnice – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un avion cu 41 de pasageri la bord, care a decolat, sambata, de pe Aeroportul International Timisoara spre Bucuresti, s-a intors din drum in urma unor defectiuni tehnice observate de pilot. Alina Gorghiu se afla in aeronava. Directorul de Marketing si Relatii Publice din cadrul Aeroportului International Timisoara, Roxana Manasia, a declarat ca aeronava a decolat la ora 11.41, iar dupa 13 minute de zbor, pilotul a luat decizia de a se intoarce, din cauza unor defectiuni tehnice.

«O cursa Tarom a decolat la ora 11.41 de pe Aeroportul Timisoara spre Bucuresti si, din cauza unor considerente tehnice, pilotul a luat decizia de a se intoarce. La ora 11.54 a aterizat inapoi la Timisoara», a afirmat Roxana Manasia. Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Timisoara, in avion se aflau 41 de pasageri. «Toti sunt in siguranta si asteapta o alta aeronava care este pe drum, pentru a fi transportati la Bucuresti». Alina Gorghiu, aflata in avionul care s-a intors la sol, a scris pe Facebook: «Cand iti doresti maxim sa aterizezi in Bucuresti, dar avionul Tarom, din cauza unei defectiuni tehnice, se reintoarce la sol in Timisoara (…) Si astepti! Cat? O sa aflu candva».

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img