vineri, 29 septembrie, 2023

Banciu o face praf pe Simona HALEP:” Va mai castiga meciuri, e o taranca puternica”

Distribuie:

Publicat:

Contactat de sportnews.ro, jurnalistul Radu Banciu a comentat infrangerea dura suferita de Halep:

    “Nu mi se pare o surpriza colosala ceea ce s-a intamplat in meciul dintre Halep si Makarova. Rusoaica jucase foarte bine pana la aceasta intalnire, era in forma. Era de asteptat sa se intample asa. Makarova statea mai bine la forma de moment, desi Halep parea favorita. Asta nu insemana ca Halep nu e mai buna decat rusoaica. Aia va intra in top 10 si cam atat, nu e vreo mare valoare”, a declarat Banciu.

In opinia lui Banciu, viitorul nu suna bine pentru Simona Halep:

    ”Nu cred ca o sa fie mai buna decat a fost pana acum. A atins punctul maxim. Cu siguranta, va mai castiga meciuri, asta e clar. Serena Williams si Sarapova, cele doua din fata ei, au un interes din ce in ce mai scazut pentru tenis. Simona Halep e ambitioasa, da dovada de darnicie, e profesionista, o taranca puternica, si sunt convins ca va mai aduna victorii. Intra pe teren ca la coasa! <<Da tare, da tare…>>, asa isi spune mereu. Munceste mult, se vede, dar e inferioara fata de Serena Williams si Sarapova. Nu are cum sa fie o jucatoare emblematica pentru tenis, cum e de exemplu Steffi Graf, chiar daca castiga. Si Petra Kvitova a castigat un Mare Slem, dar nu este o jucatoare reprezentativa, e sub Halep”.

Chiar daca nu crede ca Halep va deveni o stea a tenisului feminin, jurnalistul are si cuvinte de lauda la adresa constantencei:

”E profesionista, n-am ce sa-i reprosez. Isi face treaba daca e intr-o forma fizica buna. Asta trebuie sa faci cand esti mediocru. Da, e numarul 1 in sportul romanesc, in acest moment, dar cine sa fie? Asta nu inseamna ca esti un mare sportiv”.

”Simona Halep nu este in primii sportivi romani din istorie, nici macar la fete. La tenis, nu e la nivelul Virginiei Ruzici, care a castigat la Roland Garros. Ruzici are palmares, n-are cum sa fie sub Halep. Simona se bate la podium in tenisul feminin romanesc. E a doua, dupa Ruzici. Intre Halep si fetele noastre din tenis, in ultimii 10-15 ani, e clar o diferenta. Da, Simona e peste toate acestea”, a continuat Radu Banciu.

Intrebat daca Halep este un brand mai mare decat Hagi in Romania, in acest moment, jurnalistul a fost categoric: ”Nu are cum sa fie! Hagi era net superior fata de ceilalti jucatori din echipa nationala a Romaniei. El e cel mai mare fotbalist din istoria echipei Galatasaray, clar. Hagi iesea in evidenta, avea un talent nativ, era unic”.

Vezi mai multe pe sportnews.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img