duminică, 28 aprilie, 2024

Barbat înjunghiat de concubina in localitatea vasluiana Botesti

Distribuie:

Publicat:

 

La seara zilei de sâmbătă, 22 ianuarie 2022, ora 20.13, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin apelul unic de urgentă 112, cu privire la o agresiune produsă în localitatea Boțești, comuna Boțești, județul Vaslui. Mai  exact o femeie ar fi înjunghiat cu un cuțit un barbat cu care trăia in concubinaj.

 

La fața locului s-au deplasat de urgentă echipaje de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Huși și o echipă operativă de cercetare, cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic.

 

În urma agresiunii, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Boțești, a suferit o plagă înjunghiată, fiind transportat la unitate medicală din mun. Vaslui, ulterior fiind transferat în municipiul Iași

 

O femeie de 46 de ani, din localitatea vasluiana Botesti, prezumtivă autoare, a fost depistată și condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru efectuarea de cercetări.

 

Întrucât în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost conturată suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții (tentativă la omor), dosarul penal a fost preluat de catre Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, competent să efectueze urmărirea penală.

Vom reveni cu detalii .

.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img