Barlad! Creatorul de moda acuzat ca a violat o eleva olimpica, arestat la domiciliu

0
90

Creatorul de moda din Barlad, care a urmat o scoala de specialitate la Milano, acuzat ca a violat o eleva olimpica, la marginea unei paduri, a fost arestat la domiciliu, miercuri dupa-amiaza, de Tribunalul Vaslui, dupa ce, initial, Judecatoria Barlad hotarase cercetarea acestuia in libertate.scrie mediafax.ro

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis plasarea in arest la domiciliu, pentru 30 de zile, a creatorului de moda Silvian Andrei Spiridon, acuzat ca, in prima noapte de Craciun, a violat o eleva olimpica din Barlad, la marginea unei paduri.

De asemenea, instanta a stabilit ca acel contract de mediere, incheiat in 7 ianuarie, la un birou de specialitate, intre eleva de 17 ani si Silvian Andrei Spiridon, in momentul in care acesta a fost retinut de procurori, ”nu indeplineste conditiile legale pentru a fi considerat caz care sa impiedice punerea in miscare si exercitarea actiunii penale”.

Magistratii Judecatoriei Barlad au decis, in 8 ianuarie, cercetarea in libertate a lui Silvian Andrei Spiridon, in varsta de 29 de ani.

Potrivit sesizarii facute la Politie, eleva de 17 ani, care se cunostea cu creatorul de moda, a fost abuzata sexual in cursul noptii de 25 spre 26 decembrie 2015. Astfel, in sesizare se arata ca, dupa o plimbare cu masina prin Barlad, tanarul ar fi iesit in afara orasului si, la marginea unei paduri, ar fi violat-o pe adolescenta.

A doua zi, eleva a depus plangere la Politie si, in urma cercetarilor desfasurate, anchetatorii au decis sa-l retina pe Silvian Andrei Spiridon.

Prezentat in 7 ianuarie instantei, cu propunerea de arestare preventiva, magistratii Judecatoriei Barlad au amanat pronuntarea pentru vineri, dupa ce tanarul acuzat de viol si victima s-au prezentat la un mediator, unde au ajuns la o intelegere. In consecinta, judecatorii au respins cererea de arestare preventiva a creatorului de moda.

Procurorii Parchetului Judecatoriei Barlad au contestat solutia magistratilor, aceasta fiind judecata, miercuri, de Tribunalul Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.