duminică, 28 aprilie, 2024

BARLAD: INTALNIRILE ( NE) CUNOSCUTE ALE PRIMARULUI BOROS -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Sunt suficiente degetele de la o mana pentru a numara barladenii care s-au “ calcat pe bombeie” pentru a fi prezenti la intalnirea cu edilul sef Boros. Desi acesta sustine audiente in fiecare luna in sediul institutiei pe care o pastoreste , primarul si/mutat biroul in sala mica a Cinematografului “ Victoria”. Nu a venit singur, ci insotit de cinci consilieri pentru a le face cunoscute celor prezenti maretele realizari.              

 Conform declaratiilor oficialilor liberi aflam ca “ a avut loc o activitate sustinuta de Organizatia PNL Barlad in cadrul careia domnul primar, av. Dumitru Boros, impreuna cu consilierii locali din partea PNL, au avut o intalnire cu cetateni ai Barladului. In cadrul intalnirii s-a discutat despre activitatea grupului de consilieri liberali si a domnului primar, iar participantii au avut ocazia sa adreseze intrebari cu privire la diverse probleme, dar si cu privire la activitatea domnului primar dupa un an de mandat. Astfel de intalniri vor mai avea loc in viitor, cu scopul de a intari relatia primar-consiliul local-cetatean” suna postarea Bratienilor.                                  

 Initiativa nu este rea dar sugeram forurilor competente ca ar fi bine ca distinsii consilieri in numar de zece sa isi imparta orasul si fiecare dintre ei sa cunoasca ofurile alegatorilor. Nu mai spunem ca si legea stipuleaza acest aspect! Abia dupa aceea putem spune ca problemele platitorilor de taxe si impozite vor fi cunoscute, si poate vor fi rezolvate.                                                                                  
 Pana atunci va sugeram sa aruncati o privire pe strazile Theodor Rosetti , Dunarii , etc. Exista ceva nemultumiri legate si de transportul in comun , respectiv cursele de Podeni, curatenia orasului care lasa de dorit, toaletarea copacilor ( pe Str. Epureanu, Republicii), cainii comunitari si vreti sa mai enumeram?                                                

 “ Cu o floare nu se face primavara” dar cu zece vajnici ghiocei, alias consilieri locali, sigur veti reusi sa “ mutati muntii din loc”. Puteti cere si ajutorul social-democratilor, experienta acestora in conducerea orasului este cunoscuta deja.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img