BARLAD: OAMENII LEGII APROAPE DE PICI SI LICEENI – FOTO

0
58

Polițiștii barladeni nu scapă nicio ocazie pentru a fi in mijlocul celor mici dar si a adolescenților. De aceasta data, oamenii legii din cadrul Biroului Rutier au încheiat “ săptămana prevenirii criminalității” cu elevii de la liceul teoretic “ Mihai Eminescu” si cei de la Școala Generală Nr-2.      
                                        
Cei prezenti au aflat de la inspectorul șef, Ionel Dumitrașcu noile reglementări ale Codului Rutier, au pus întrebări la care acesta a răspuns si s-a tras un semnal de alarma in legătura cu modul in care unii tineri traversează strada( cu căștile in ureche sau vorbind la telefon), ce trebuie sa facă in cazul in care aceștia sunt ori victime ori martorii unui accident rutier si cum se poate folosi numarul de urgenta 112.                                       

 Prichindeii au avut parte de o alta prezentare, adecvată vârstei lor. Aceștia au fost sfatuiti sa nu vorbească cu persoane necunoscute, sa nu își ofere cheia de la apartament sau telefonul străinilor, sa fie atenți la felul cum traversează . Aceste informații sunt oferite constant de către polițiștii barladeni celor care au “ urechi sa audă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.