duminică, 19 mai, 2024

Ce vor sa auda barbatii de la femei

Distribuie:

Publicat:

Nu doar femeile simt nevoia de a fi apreciate si iubite de catre partenerii lor. si barbatii adora sa li se spuna din partea femeilor pe care le iubesc lucruri frumoase despre ei.

Tuturor ne place sa fim complimentati. Desi faptele valoreaza mai mult decat cuvintele, asta nu inseamna ca nu trebuie sa spui din cand in cand o vorba buna iubitului tau. Cand va vedea ca faci acest gest, cu siguranta ca te va iubi si mai mult si te va privi cu alti ochi.

Iata 10 lucruri pe care barbatii vor sa le auda de la femei

Am incredere in tine
Barbatilor le place sa auda ca iubitele lor au incredere ei si ca sunt convinse ca vor reusi sa rezolve problemele. ii ajuta foarte mult la stima de sine si le da sentimentul ca indiferent de ce se va intampla, femeia pe care o iubesc va fi alaturi de ei.

Greselile uriase pe care le fac femeile intr-o relatie si cum ii indeparteaza pe barbati fara sa-si dea seama

Esti inteligent
Unui barbat ii place sa fie complimentat pentru inteligenta sa. Cand aude acest lucru de la partenera sa, simte ca aceasta il apreciaza pentru mai mult decat aspectul fizic si ca se simte fascinata de gandirea lui.

Ma faci fericita
Orice barbat iubeste cand partenera lui ii spune ca o face fericita. Este un semn ca se simte bine in relatie si ca nu este dezamagita de el.

Vom trece impreuna peste asta
Sunt momente in care problemele pot fi coplesitoare si o vorba buna poate sa faca diferenta. Daca are greutati, este esential sa stie ca nu il vei abandona si esti ajuti clipele fericite.

Esti foarte sexy
Nu uita sa ii aduci aminte barbatului pe care il iubesti ca esti atrasa de el din punct de vedere fizic. Este foarte important sa auda ca tu il consideri sexy si se va simti mai bine in pielea lui cand va auzi acest lucru.

Sunt mandra de tine
Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care sa le spui partenerului tau este ca esti mandra de el. in acest mod, va sti sigur ca tu il iubesti si ca ceea ce face el este important si pentru tine.

Te vreau
Un barbat doreste sa auda ca partenera lui il doreste in pat si ca vrea sa faca sex cu el cat mai frecvent.

Esti foarte bun la pat
Oricarui barbat ii place sa fie complimentat pentru performantele sexuale si sa isi faca iubita fericita in pat. Lauda-l pentru capacitatile lui in dormitor si cu siguranta se va simti mandru de el.

Sunt doar a ta
Un barbat isi doreste sa auda din gura femeii pe care o iubeste ca este doar a lui. in acest fel, el o sa stie ca tu te gandesti la el si ca vrei sa aveti o relatie cat mai lunga si mai fericita impreuna.

Te iubesc
Cea mai simpla de declaratie de dragoste si, totodata, cea mai puternica. Asa cum tie iti place auzi de la el iubeste, asa lui place acest lucru de la . Este esential impartasiti iubirea des unul altuia, pentru asa fel mentineti relatia vie .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img