joi, 29 februarie, 2024

BARLAD: Taxa pe gunoi mai SCUMPA

Distribuie:

Publicat:

Joi, 26 iunie, in sedinta Consiliului Local Barlad se va supune la vot, cresterea cu aproximativ 7% la taxa pentru salubritate la persoanele fizice. Firma de salubrizare a municipiul barladean este de parare ca aceasta crestere nu va afecta cetateanul.

Persoanele fizice vor plati cu aproximativ 50 de bani in plus: de la 7 lei /persoana, la 7,5 lei pentru cei care locuiesc la bloc si de la 7,6 la 8,1 lei pentru barladenii care stau la case.

Reamintim faptul ca si anul ce a trecut aceasta firma SC CUPA SA, a marit taxa, tot cu 7%.

Fiind contactat de catre Adevarul.ro, directorul firmei de salubrizare SC CUP.SA a afirmat: „Am cerut scumpirea serviciilor pe mai multe considerente. La inceputul anului a crescut salariul minim de la 800 la 850 lei si de la 1 iulie se va face 900 lei. Cum la noi majoritatea angajatilor sunt muncitori necalificati, se resimte diferenta. A crescut si inflatia din februarie cu 2,5. S-a scumpit si motorina in acest an, in plus tarifele pe care trebuie sa le achitam la rampa de la Tecuci sunt de 49 lei/tona, fata de 17 lei cat plateam la Marasesti, rampa de gunoi inchisa”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img