sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Basescu, mesaj pentru Blaga: “Iti administrez o bataie sora cu moartea”

Distribuie:

Publicat:

Fostul presedinte si primar al Capitalei Traian Basescu i-a transmis copresedintelui PNL Vasile Blaga ca daca va candida la PMB, atunci va intra si el in competitie.

Basescu afirma, intr-un mesaj postat pe Facebook in jurul miezului noptii, ca intr-un astfel de caz il va bate “muuuuuuul mai rau” decat a facut-o Oprescu in 2008 si ii transmite lui Blaga “ca este mai onorabil sa fii caporal sub Basescu decit soldat prost sub Gorghiu”.

Mesajul fostului sef al statului:

“Draga Vasile!

Din presa inteleg ca Vasile Blaga ma invita in ring pentru alegerile la Primaria Generala a Capitalei.

Draga Vasile, daca este adevarat, te rog ai grija ce-ti doresti. Stii bine ca in cariera ta politica n-ai fost in stare sa cistigi nici macar o primarie de comuna, iar la Bucuresti, Oprescu te-a batut in 2008 de parca erai din Vaslui si nu de la vamile din Bihor.

Pina si la alegerile din partid solutia sa cistigi a fost ca oamenii tai sa fuga cu urnele ca sa te alegi. Sa-ti mai spun cu ce manopere te-ai ales senator in 2012 prin Timis, ca la tine la Bihor te antipatiza toata lumea?

Draga Vasile, daca vrei sa fii sigur ca eu intru in competitie (sau in ring cum iti place tie sa spui), anunta tu ca vei candida la alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei in locul lui Marian Munteanu.

Te asigur ca atunci voi intra si eu in competitie, doar pentru a-ti administra o bataie electorala sora cu moartea, MUUUUUUULT mai rau decit te-a batut Oprescu in 2008.

Si asta doar pentru ca ai vindut PDL-ul unei adunaturi fara viziune doar pentru a-ti salva scaunul de sefulet de partid. Draga Vasile, iti mai spun un secret: este mai onorabil sa fii caporal sub Basescu decit soldat prost sub Gorghiu.

Sa ai o zi buna, Vasile!”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img