duminică, 5 mai, 2024

Bautura care poate ajuta la eliminarea grasimii de pe burta

Distribuie:

Publicat:

Exista o bautura 100% naturala, care te ajuta sa elimini grasimea stomacului si, in acelasi timp, sa imbunatatesti starea generala de sanatate. Aceasta este compusa din 4 ingrediente: lamaie, menta, ghimbir si castraveti, toate aceste ingrediente stimuland pierderea kilogramelor in plus in moduri diferite. Lamaile au un continut bogat de vitamina C, vitamina B si B12, dar si de minerale precum magneziu, potasiu si calciu. In plus, distrug bacteriile, regleaza nivelul zaharului din sange, cresc imunitatea, previn formarea de pietre la rinichi, sporesc tonusul organismului si detoxifica organismul complet. Sunt folosite pentru tratamentul racelilor, gripei, bronsitei si problemelor de respiratie.

Ghimbirul este un condiment foarte des intalnit in medicina chineza, datorita gustului sau unic si proprietatilor antiinflamatorii puternice. Este bogat in vitamine, antioxidanti, minerale, aminoacizi si uleiuri importante, noteaza eva.ro. Acesta poate fi folosit pentru tratarea durerilor de cap, crampelor menstruale, artritei, melancoliei, oboselii, problemelor de respiratie, impotentei si racelilor.

Menta are proprietati uimitoare pentru domeniul medicinei, printre care se numara si urmatoarele: lupta impotriva stresului, relaxeaza muschii, imbunatateste fluxul sanguin, trateaza balonarea, imbunatateste digestia si promoveaza chiar s functia gastrointestinala a corpului. Mai mult, contine calitati analgetice puternice, imbunatateste calitatea somnului si trateaza insomnia. De asemenea, are proprietati antiseptice puternice care trateaza eczemele.

Castravetii sunt formati din 96% apa si au un continut scazut de calorii, stimuland astfel pierderea in greutate. Acestia ofera urmatoarele beneficii pentru sanatate: dezintoxicarea organismului, curatarea tractului intestinal, tratarea retentiei de apa, protejarea peretilor stomacului si reglarea nivelului de acid din urina. Dupa ce ai aflat proprietatile aduse sanatatii de ingredientele bauturii, iata cum poti prepara acest mix sanatos in doi timpi si trei miscari.

Ingredientele de care vei avea nevoie pentru a prepara bautura care face grasimea stomacului sa dispara: 4 lamai, 1 bucata de ghimbir, 1 castravete, 10 frunze de menta, 2 litri de apa.

Se taie lamaia si castravetele in bucati si se scot semintele. Apoi se adauga ghimbirul, feliile de castraveti in apa si se amesteca bine. Se lasa amestecul la frigider timp de cel putin 6 ore, dupa care il poti bea. Acesta va stimula starea generala de sanatate, va accelera functia metabolica si va hidrata corpul. Poti bea aceasta limonada inainte si dupa ce faci exercitii cardio sau oricand ai nevoie de energie si vrei sa eviti consumul dulciurilor in dieta ta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img