duminică, 28 aprilie, 2024

Bauturi recomandate in timpul antrenamentelor intense

Distribuie:

Publicat:

Pentru maximizarea rezultatelor la sală, un sportiv trebuie să aibă în vedere câteva aspecte esențiale : programul de exerciții și alimentația și hidratarea.  Hidratarea este un aspect esențial pentru menținerea și chiar creșterea performanței, deoarece, pe parcursul antrenamentelor, corpul pierde minerale, ioni și are nevoie de o doză suplimentară de energie pentru a face față efortului susținut. Pentru a vă asigura că dați 100% în timpul antrenamentelor, aveți nevoie de băuturi eficiente, care să conțină toate substanțele nutritive de care aveți nevoie, atât înainte cât și după antrenament.

Weider vă propune o selecție de băuturi de calitate cu vitamine și minerale, L-carnitină lichidă, taurină și cafeină, BCAA, L-citrulină, L-arginină, fibre, aminoacizi și magneziu lichid care vă vor ajuta atât în faza de construcție musculară, cât și în faza de definire (după antrenament).

Muscle Protein Drink este o băutură proteică (cu proteină din lapte) delicioasă de la WEIDER, care oferă un raport perfect între proteine și carbohidrați – 50:40.

Vă recomandăm această bătură deoarece oferă mai multe proteine decât carbohidrați (50g de proteine / 40g de carbohidrați), contribuie la creșterea masei musculare și conține necesarul de calciu pentru a acoperi din nevoile organismului dumneavoastră. De asemenea, contribuie la coagularea normală a sângelui.

Fresh Up Concentrate este un concentrat din care puteți obține o băutură plină de vitamine și minerale cu conținut scăzut de calorii potrivită pentru orice fază de antrenament. Preparatul se obține rapid, are un gust savuros și un conținut scăzut de carbohidrați. Se poate servi o sticlă după antrenament; de asemenea, poate fi folosită ca o gustare bogată în proteine în timpul zilei. Muscle Protein Drink este o băutură ideală post-antrenament, pentru toți sportivii.

L-Carnitine Liquid 20 fiole este o modalitate rapidă și simplă de a grăbi ardere a grăsimii. Produsul se absoarbe rapid și are o concentrație foarte mare de L-carnitină (1.800 mg L). Se administrează o porţie (1 fiolă)/zi cu 45 minute înainte de antrenament. În zilele fără antrenament, se administrează dimineața sau în zielele cu antrenamente intense.

Power Starter Drink este o băutură răcoritoare cu cofeină, non-carbogazoasă. Conține guarana, niacină, potasiu, taurină și îndulcitori. Vă recomandăm acest produs deoarece oferă energie pentru antrenament, ajută la reducerea oboselii (datorită conținutului de niacină), contribuie la funcționarea normală a musculaturii (potasiu). Recomandat pentru antrenamente în fazele de rezistență, forță și putere.

Alegeți calitatea Weider pentru rezultate optime la sală. Joe Weider a făcut culturismul ceea ce este astăzi. Misiunea Weider este aceea de a oferi consumatorilor suplimente nutritive de cea mai bună calitate. Produsele noastre sunt destinate tuturor celor ce-și doresc o viață mai îndelungată și mai sănătoasă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img