BCR oprește sistemul informatic, de vineri noaptea pană sambătă seara, pentru optimizări

0
39

Banca Comercială Română (BCR) anunță că oprește sistemul informatic, începând de vineri ora 23.00, până sâmbătă ora 17.00, pentru a efectua operațiuni de optimizare a performanțelor.

Vor fi afectate parțial o parte dintre echipamentele BCR, după cum urmează:
– ATM-uri (Bancomate): vor functiona cu excepția operațiunilor miniextras și plăți facturi și transferuri
– APT-uri (Ghișee rapid): nu vor funcționa
– MFM-uri (mașini multifuncționale): vor fi disponibile doar functionalitățile de ATM
– Serviciile de Internet și Mobile Banking vor fi indisponibile.

„Sistemele POS și de carduri, aparatele de schimb valutar, precum și aparatele multifuncționale vor funcționa în regim normal. Unitățile din centrele comerciale vor funcționa conform programului normal, fiind la dispoziția clienților pentru consiliere, în condițiile tehnice menționate”, menționează BCR.

Pentru informații mai detaliate, clienții pot apela gratuit Contact Center-ul BCR la 0800.801.227, apelabil gratuit din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 apelabil din străinătate la tarif normal.

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.