Berarii Romaniei se reunesc în evenimentul anual ‘Berea Face Cinste Romaniei’

0
54

Cei mai importanți reprezentanți ai industriei berii se întâlnesc marți, 24 septembrie, la Grand Hotel JW Marriott din București, pentru evenimentul anual ”Berea Face Cinste României”, aflat la cea de-a 7-a ediție. Membrii Asociației Berarii României dețin împreună 56 de mărci de bere și toate vor putea fi degustate, sub îndrumarea unui somelier profesionist, de către cei care vor participa la evenimentul de marți seara.

Berarii României au motive de sărbătoare. Pe lângă faptul că asociația împlinește 15 ani de la înființare, industria pe care o reprezintă este un exemplu demn de urmat: ZERO evaziune fiscală pe lanțul de producție a berii, peste jumătate de miliard de euro contribuții directe și indirecte la bugetul de stat și 862 milioane de euro valoarea adăugată generată anual la nivelul activităților conexe. Iar “setea” românilor este acoperită în proporție de 97% din producția internă, pentru care se folosesc 70% ingrediente naturale locale. Membrii asociației plătesc anual la bugetul de stat peste 255 milioane de euro și susțin 85 000 de locuri de muncă.

La evenimentul organizat de Asociația Berarii României de marți, 24 septembrie, la Grand Hotel JW Marriott din București, și-au anunțat deja prezența membri ai Guvernului, parlamentari, reprezentanți ai autorităților centrale și locale și ai corpului diplomatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.