Bianca Brad a recunoscut care este cel mai mare regret al ei! Viața a supus-o la încercări greu de imaginat, dar asta nu a schimbat-o

0
102

Bianca Brad a trecut prin momente cumplite, însă a învățat să-și transforme suferința într-un mod de a ajuta oamenii.

Bianca Brad este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Actrița a câștigat Miss România în anul 1990, însă în ultimii ani s-a retras din lumina reflectoarelor și a început să facă ceea ce o pasiona mai mult, și anume instructor de pilates.

După ce a descoperit cât de mult o ajută, atât fizic cât și mental, ea a dorit să ajute și alte femei. Cu toate acestea, nu cu mult timp în urmă, vedeta a descoperit o nouă meserie, astfel a muncit și a studiat foarte mult pentru ca acum să practice noua profesie care este la mare căutare.

Viața nu a fost deloc blândă cu Bianca Brad. Deși a avut parte de un succes răsunător, problemele au apărut exact când se aștepta mai puțin.

Vedeta a pierdut o sarcină în urmă cu mai mulți ani, însă a încercat să depășească depresia și s-a dedicat fundației pe care a deschis-o în numele fetiței sale nenăscute.

În urmă cu 8 ani, fosta Miss România a mai primit o lovitură de la viață, întrucât a fost diagnosticată cu cancer. Cu toate acestea, vedeta a luptat și a reușit să învingă boala și susține că toate momentele dificile prin care a trecut au învățat-o să își urmeze visul într-un mod diferit.

Astfel, Bianca Brad a renăscut și și-a transformat pasiunea într-o meserie.

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.