miercuri, 15 mai, 2024

Bianca Dragusanu a rupt tacerea. Blondina a facut primele declaratii despre noua impacare cu Alex Bodi: „Face ce face, tot la mine se intoarce”

Distribuie:

Publicat:

După ce au decis să meargă pe drumuri separate imediat ce s-a încheiat perioada de izolare, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mai dat încă o șansă relației lor, cel puțin așa arată ultimele imagini în care apar cei doi îmbrățișați într-un club din Mamaia și cadourile pe care afacerisul i le-a făcut blondinei în ultimele zile.

Bianca și Bodi, despre noua împăcare

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea și a lămurit relația dintre ea și Alex Bodi, despre care a spus că momentan este doar una de prietenie. S-au împăcat, e adevărat, dar Bianca își dorește ca Bodi să „facă ce trebuie” pentru a o recuceri. 

Deși cei doi susțin că nu și-au mai dat o șansă ca și cuplu, gesturile lor din public demonstrează contrariul. Zilele trecute, Bianca și Alex Bodi au fost surprinși sărutându-se în public.

„Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil”, a declarat Bianca Drăgușanu, la o emisiune tv.

Bodi susține că o iubește pe Bianca

De cealaltă parte, Alex Bodi susține că o iubește pe Bianca Drăgușanu și a mărturisit că blondina este singura femeie cu care și-a asumat relația și iubirea. 

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img