luni, 20 mai, 2024

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa ce Alex Bodi s-a intors in bratele ei: „Nu exista nicio femeie! Sa fie clar”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să mai dea o șansă relației lor, cel puțin asta reiese din ultimele imagini și gesturi ale celor doi. După ce s-au despărțit cu scandal, iar Bodi a fugit în brațele rusoaicei Daria, Bianca părea extrem de hotărâtă să rupă orice legătură cu afaceristul. Mai mult decât atât, blondina a ars buchetul uriaș de trandafiri pe care i l-a dăruit Bodi în urmă cu câteva săptămâni

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce s-a împăcat cu Alex Bodi

Acum, însă, se pare că i-a mai dat o șansă și l-a primit din nou în brațele ei. În urmă cu câteva zile, Alex Bodi i-a dăruit un alt buchet de flori Biancăi, alături de un bilețel. De data aceasta nu a recurs la același gest și a păstrat cadoul de la afacerist. Totul indică faptul că Bianca și Bodi și-au reluat relația. Pe lângă cadou, au apărut și câteva imagini cu vedeta și Bodi îmbrățișați într-un club din Mamaia. 

La scurt timp după ce au apărut imaginile cu pricina, Bianca a postat și un mesaj pe rețelele de socializare, care se referă cu siguranță la iubitul ei, pe care l-a iertat încă o dată. Să fie definitiv sau ne putem aștepta la încă o despărțire? Rămâne de văzut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img