Bianca Pop, primele declaratii despre sarcina: „Daca voi avea…”

0
79

Deși este una dintre cele mai controversate vedete din România, Bianca Pop a discutat pentru prima dată despre o posibilă sarcină, mărturisind că își dorește să devină mămică.

 

Bianca Pop a trecut prin numeroase perioade dificile, dar se pare că vedeta este pregătită să renunțe la reputația care a consacrat-o pentru că, ce să vedeți, își dorește să devină mămică! Cu toate acestea, se pare că nici în această situația Bianca nu va lăsa foarte mult de la ea, pentru că are foarte multe pretenții legat de viitorul tată al copilului său.

După ce a fost una dintre cele mai râvnite ispite, Bianca Pop s-a săturat de viața de burlăciță și ăși caută alesul, omul lângă care își poate construi o familie și care îi poate oferi cel mai de preț dar: un copil! Acum că și-a reluat activitatea de pe rețelele de socializare, Bianca Pop a devenit și mai apropiată de fanii ei, cu care organizează constant ședințe de discuții.

Bianca Pop își dorește să devină mămică!

În cadrul unei astfel de activități, Bianca Pop a dezvăluit foarte multe lucruri despre persoana din spatele numelui care este asociat cu cele mai mari controverse din showbiz-ul autohton, dar una dintre întrebările adresate fostei ispite ne-a captat atenția, iar răspunsul Biancăi Pop ne-a luat prin surprindere.

Sursa: kfetele.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.