luni, 29 aprilie, 2024

Bijuteriile oferite cadou. Semnificații și riscuri

Distribuie:

Publicat:

Bijuteriile oferite cadou persoanei iubitesunt rezultatul unei acțiuni care poate avea multe semnificații și multe riscuri. Atât pentru cine le oferă, cât și pentru cine le primește.

Bijuteriile oferite cadou înseamnă, în primul rând, o apropiere între cel care oferă și cea care primește. Sau poate fi și invers. 

Bijuteriile oferite în dar pot fi o opțiune deosebită mai ales pentru femei. Totuși, există și unele riscuri. Riscurile țin mai ales de necunoașterea opțiunilor și stilului vestimentar. A pune bijuterii în exces este un semn de proastă creștere și de ieșire în relief supărătoare. O bijuterie discretă oferă mai multă eleganță decât dacă te iei la întrecere cu vitrina de la ”Bijuteria”. 

Femeia primește bijuteriile oferite cadou ca un semn al aprecierii celui care le oferă. Valoarea lor materială este dublată și de semnificația lor. Femeile, în ultima vreme citesc tot felul de informații. Știu ce semnificație are forma unei bijuterii. Astfel, bijuteriile făcute cadou pot produce bucurie sau, dimpotrivă, nemulțumire. Nu contează materialul din care sunt făcute, dacă purtarea lor nu atrage energiile pozitive visate.

De aceea, cadourile sub formă de bijuterii sunt pretențioase și nu numai la preț. Domnișoarele vor prefera un lănțișor cu potcoavă sau o brățară cu inimoare. Doamnele apreciază un lănțișor cu o cruciuliță de aur.

Inelul este o bijuterie care nu poate fi oferit decât iubitei, logodnicei sau soției. Inelul trezește speranțe, de aceea, dacă relația nu merge prea bine, nu este recomandat să îl oferi. Și femeile pot oferi un inel bărbătesc partenerului lor. 

Totuși, mult mai neutri sentimental și mai apreciți vor fi butonii pentru cămașă, acul de cravată sau o brățară. Chiar și un lănțișor poate constitui cadoul perfect. Aurul, argintul sunt metalele cele mai căutate pentru bijuterii.

Desigur, medalioanele cu inițiala numelui, medalioanele cu pietre prețioase și semiprețioase, brățările și lănțișoarele pot constitui cadourile perfecte. 

Doamnele care adoptă o ținută business pot prefera broșele. Broșele sunt un simbol de eleganță feminină, mai ales dacă sunteți în căutare de cadou pentru mamă. Ele trebuie, obligatoriu asortate. De aceea, dacă dorești să oferi cadou o broșă, trebuie să observi în detaliu care sunt ținutele pe care persoana iubită le poartă cel mai des, pentru ca broșa să facă parte din cât mai multe apariții.

Un tip de bijuterie pentru mamă cu mesaj neutru îl constituie cerceii. Cerceii pot avea forme și dimeniuni diferite, de la cele clasice, la cele mai puțin convenționale. Foarte multe bijuterii sunt asociate cu anumite sărbători și evenimente. Bărbații sunt întotdeauna mai puțin pretențioși când vine vorba de bijuterii. Pentru femei însă, bijuteriile sunt o marcă a eleganței și rafinamentului. 

Trebuie să vezi și ce bijuterii apar în filmele pe care le urmărește. De obicei, când un film are succes și producătorii de bijuterii obișnuiesc să creeze versiuni de serie și să le comercializeze.

Dacă persoana iubită este atrasă de lumea pietrelor cu semnificații energetice, poți oferi cadou agate simple, bijuterii care le conțin. Evident, pentru ca să fie un cadou plăcut, trebuie să știi exact ce semnificație are agata respectivă.

Bijuteriile sunt o latură a personalității și de aceea, oferirea lor trebuie să fie făcută ținând cont de aceasta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img