sâmbătă, 4 mai, 2024

Blestemul lui Ghita Ciobanul: ce s-a ales de celebrul oier din reclama Vodafone

Distribuie:

Publicat:

Ghita Ciobanul este cel mai celebru crescator de oi din Romania, dupa ce a fost personajul principal, in anul 2013, in campania companiei de telefonie Vodafone. A urmat o perioada frumoasa pentru Gheorghe Danuletiu, iar acum isi vede in continuare de viata frumoasa de la Jina.

Ghita Ciobanul este unul dintre cele mai populare personaje din reclamele romanesti. In anul 2013, compania Vodafone l-a transformat pe Gheorghe Danuletiu in vedeta si a castigat numeroase premii.

Ghita Ciobanul s-a nascut in comuna Jina din Sibiu si a ajuns sa joace in reclama dupa ce un prieten l-a recomandat casei de productie. Ideea campaniei era ca oamenii vor avea semnal bun de internet chiar si in locuri precum stana unde se afla Ghita.

La doar cateva luni dupa ce campania a inceput sa ruleze, Ghita Ciobanul a devenit faimos in in Romania, iar pagina sa de Facebook numara peste jumatate de milion de like-uri. In anul 2013, Ghita povestea ca vin oameni din toata tara la Jina sa-l viziteze.

„Lumea ma cauta zilnic, din toata tara. Chiar si ieri au fost oameni din Bucuresti, Timisoara, Alba si Sibiu. Au venit sute de persoane de cand au aparut reclamele, iar pe unde ma duc toata lumea e pe mine. Indiferent in ce oras merg, in Romania, toata lumea ma cunoaste. Cum m-am dat jos din masina imi spun: Tu esti baiatul din reclama, si se pozeaza cu mine. Romani de peste granita, din Franta, Spania, Italia, Germania, Olanda mi-au trimis mesaje pe Facebook”, spunea in 2013 Gheorghe Danuletiu.

Probleme l-au napadit pe Ghita

Succesul nu l-a scutit pe Ghita Ciobanul de tot felul de probleme. Incepand cu 2014, acesta nu a mai aparut in reclame si se spune ca pozele facute cu Victor Ponta, dupa ce premierul de la acea vreme a fost la el in vizita la Jina cu familia sa, au dus la aceasta decizie.

Dupa aparitiile la TV, Ghita si-a deschis un magazin in Bucuresti, dar a fost nevoit sa renunte la el la inceputul anului 2015. „Nu-l mai am pe cel din Bucuresti, l-am inchis, nu a fost acolo asa vad bun si era foarte greu si cu animalele si cu magazinul, era prea multa munca si castig cam putin”, a spus Ghita atunci.

In luna octombrie 2015, Ghita Ciobanul s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prinsi de politisti in timp ce conduce o masina neinmatriculata. “Am uitat pur si simplu sa verific cand expira numerele la Toyota. Nu mi-am dat seama. Am plecat repede de acasa pentru ca am avut o problema urgenta de rezolvat cu transhumanta oilor si m-a oprit politia in trafic. Le-am explicat ca nu a fost nimic intenţionat. Oamenii m-au inteles, dar au aplicat legea”, a declarat atunci Ghita Ciobanul.

In luna iunie 2019, Ghita a fost vizitat foarte des de inspectorii de la Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), un control fiind chiar si la 5 dimineata.

“La 5 azi-dimineata au venit patru medici veterinari de la DSV Salaj sa-mi verifice oile. Este a doua oara in doua saptamani cand turma mea din Salaj este verificată. La primul control, cei de la DSV Salaj au anuntat medicul veterinar concesionar care se ocupa de zona, au venit la ferma in jurul amiezii, au incheiat o Nota de constatare si ca urmare a controlului, am depus o cerere la DSV Salaj. Azi-dimineata, la ora 5, m-am trezit din nou cu control si i-am intrebat de ce sunt verificate oile mele de doua ori in nici trei saptamani? Ce-i asta?! Supracontrol?! Mi-au spus ca e ordin de la Bucuresti. De la cine au primit ordinul?! Sau ce sunt astea?! Presiuni asupra mea?!”, spunea atunci Ghita, pentru agroinfo.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img