duminică, 5 mai, 2024

Bogdan de la „Insula Iubirii” ii raspunde Mirelei dupa ce a criticat-o pe Hannelore

Distribuie:

Publicat:

Bogdan de la „Insula iubirii” nu este foarte incantat de criticile pe care i le aduce Mirela sotiei sale Hannelore.

„Vezi ca o judeci, mai bine te uiti in ograda ta, ca judeci pe altul si nu-i ok. Se zicea ca nu-i frumos sa se vorbeasca unul de altul si toate cele, dar vad ca si dupa emisiune unii se vorbesc pentru ce, pentru publicitate?

Asteptam sa am parte de sustinatorii Mirelei care imi spun sa nu ma iau de ea, dar nu pot, sa se ia de ea, Mirela tot de Mirela, sau sa se ia de mine”, a spus Bogdan pe Instagram.

Declaratiile Mirelei care l-au infuriat pe Bogdan

Daca toata lumea se astepta ca cele doua sa continue prietenia inceputa la „Insula iubirii”, Mirela Banias a lamurit care este relatia sa cu Hannelore Ulrich.

Cele doua s-au imprietenit inca de la plecarea din Romania spre Thailanda, iar ajunse acolo, Mirela si Hannelore au ales sa stea in aceeasi camera pe parcursul filmarilor.

Au fost mereu alaturi una de cealalta si si-au dat sfaturi cu privire la alegerile pe care le fac in emisiune. Hanne a decis ca Bogdan este alesul inimii sale, in detrimentul ispitei Andi, iar Mirela si-a declarat sentimentele atat pentru ispita Mircea, cat si pentru Ionut, cu care a venit sa isi testeze iubirea.

„Nu mai suntem in relatii. La final s-a terminat legatura dintre noi. Pe insula am incercat sa fim prietene, mai ales ca dormeam in aceeasi camera. Am vrut sa ne facem un trai mai usor. Pe masura ce emisiunea se derula, s-a incheiat relatia noastra.

Am vazut ce spunea despre mine la testimoniale si ne-am cerut una alteia explicatii pe Whatsapp, dar nu am avut cu cine. Am rupt orice legatura cu ea pentru ca nu isi asuma ce s-a intampla acolo.

Nu sunt singura care a vazut chimia dintre ei (n.r. Hannelore si Andi) si faptul ca ea s-a indragostit. Erau ca un cuplu pe insula, nu aveam cum sa mint pentru ca acolo au existat camere, microfoane.

Toate fetele au incercat sa-i deschida ochii si sa vada si ea ce se intampla. Am primit un mesaj in care ma intreba de ce pe ea toata lumea o scoate rau.

Atunci am rabufnit si i-am spus ca a jucat fals. Eu am venit singura din Thailanda si poate as fi avut nevoie de incurajarile ei (n.r. iubitul Mirelei Ionut Gojman a ramas pe insula ispita).

Nu am vazut vreo dorinta sau vreun mesaj din partea ei, pentru a ne impaca”, a spus Mirela intr-o interventie telefonica la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img