duminică, 28 aprilie, 2024

Bogdan Ioan, noua senzatia de la Vocea Romaniei! Juratiilor nici nu le-a venit sa creada cum poate canta – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Prima seara a auditiilor pe nevazute de la Vocea Romaniei a avut loc pe 7 septembrie si a adus o premiera: concurentul Bogdan Ioan a oferit primul bis din istoria emisiunii. E vorba de interpretarea piesei "Earth Song", ce ni l-a readus in minte pe Michael Jackson. Cu doi antrenori noi, un decor high-tech si o schimbare de regulament majora (butonul de block), cel de-al 8-lea sezon al emisiunii a debutat in forta.

Prima seara a avut parte de voci ce au impresionat juratii. I-au facut sa apese butonul si sa se "lupte" in discursuri de convingere. Un astfel de moment a fost reprezentat de interpretarea lui Bogdan Ioan.

Constanteanul de 28 de ani este arhitect si un fan inrait al lui Michael Jackson. Bogdan nu are studii muzicale, iar pana la varsta de 16 ani nu credea ca va urma calea muzicii. Michael Jackson, artistul si omul, l-a facut sa devina interesat de aceasta arta si, in cele din urma, muzica a ajuns o adevarata pasiune. Regretul tanarului este ca nu a avut ocazia sa il vada in concert pe regele muzicii pop. Cand Jackson a venit in Romania, Bogdan era prea mic, iar cand a putut sa obtina un bilet la un concert din Londra, Michael Jackson a plecat dintre noi. Concurentul a ales sa interpreteze "Earth Song". Toti antrenorii s-au intors in cateva secunde, de cum au auzit timbrului sau special. S-au ridicat de pe scaune si au mers pe scena sa il felicite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img