sâmbătă, 4 mai, 2024

BREAKING NEWS! Politistii au DESCINS la fabrica in care angajatii erau umiliti de patronu – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

inregistrare video dintr-o fabrica de textile de la Paulesti (Prahova) a facut senzatie pe internet. In inregistrare apare managerul fabricii, care injura si jigneste in engleza angajatii care si-au cerut banii. Inspectorii ITM s-au deplasat miercuri la fabrica, dar si politistii au deschis propria ancheta. Cetateanul cipriot Eleftherios Vanellis, cel care jignea angajatii fabricii de textile Unique Clothing, are probleme cu politia dupa publicarea inregistrarii de site-ul Observatorul Prahovean. Politistii au fost miercuri la sediul fabricii, iar potrivit unor surse managerul ar putea fi acuzat inclusiv de ultraj.
“Ne-am autosesizat nu doar nu privire la continutul filmarii, unde sanctiunea pentru adresarea de cuvinte jignitoare ar fi o amenda cuprinsa intre 200 si 1.000 de lei, ci si cu privire la savarsirea unei infractiuni. Tot Observatorul Prahovean a publicat un articol in legatura profilul de Facebook al persoanei respective, unde apar niste semne naziste, o infractiune care tine tot de competenta noastra. Acolo nu este vorba de amenda, ci de dosar penal”, declara ieri Marian Popescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului judetean de Politie Prahova.
Amenda de pana la 1.000 de lei pentru jignirile adresate angajatilor Unique Clothing nu a putut fi aplicata, avand in vedere ca Eleftherios Vanellis este in concediu in afara tarii. Totusi, polistii analizeaza si varianta incadrarii penale a faptelor acestuia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img