luni, 6 mai, 2024

Câți frați are Dani Mocanu și cine sunt ei. Fanii o cunosc doar pe sora lui mai mică, Diana

Distribuie:

Publicat:

Dani Mocanu are un succes răsunător pe plan profesional, însă puțini știu că manelistul mai are trei frați. Artistul are doi frați, Nando și Romario, care îi seamănă de minune, dar și o soră, Diana, pe care adus-o în lumina reflectoarelor. Împreună formează o familie numeroasă și se bucură de faptul că au crescut împreună, iar de fiecare dată cântărețul se mândrește cu ei pe rețelele de socializare.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, iar cântărețul are un succes răsunător pe plan profesional, iar piesele lui ajung mereu în trending. Puțini știu că manelistul are o familie numeroasă cu care se mândrește de fiecare dată pe rețelele de socializare.

Câți frați are, de fapt, Dani Mocanu

Dani Mocanu are doi frați, Nando și Romario, dar și o soră, Diana, pe care a adus-o în lumina reflectoarelor. Nando și Romario îi seamănă perfect manelistului, însă nici sora lor cea mică nu e de departe de frații ei. Aceștia par să fie destul de uniți, chiar dacă manelistul nu oferă prea multe detalii despre ei.

Diana, sora mai mica a lui Dani Mocanu, este și ea cântăreața

Diana Mocanu îi calcă pe urme manelistului, asta după ce a debutat în muzică, iar manelistul este cel care a adus-o în lumina reflectoarelor. Diana Mocanu are vârsta de 17 ani, însă sora manelistului a lansat câteva piese cu care a avut un succes răsunător și și-a bucurat fanii pe rețelele de socializare.

Frații lui Dani Mocanu au avut și ei probleme cu legea

Dani Mocanu a avut probleme cu legea de mai multe ori, însă și frații lui îi calcă pe urme. Nando Mocanu a încălcat legea în Olanda, însă din fericire pentru el a scăpat doar cu o amendă de 95 de euro.

Fratele lui Dani Mocanu a fost sancționat pentru nerespectarea regulilor de circulație. Însă cu toate acestea, Nando a apărut în scandalul DIICOT în care fratele său a fost acuzat de trafic de persoane, iar procurorii au susținut că fratele manelistului a participat la fapte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img