duminică, 26 mai, 2024

Călin Popescu Tăriceanu, atac VIRULENT la adresa lui George Maior: Face o greșeală IMPARDONABILĂ

Distribuie:

Publicat:

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că ambasadorul României în SUA, George Maior, face o greșeală impardonabilă atunci când critică scrisoarea lui Rudoplh Giuliani și o laudă pe cea a lui John McCain. Tăriceanu consideră că Maior implică România în războiul politic din SUA și de aceea trebuie rechemat în țară de urgență.

”Domnul Maior își permite să-l ia în balon pe Giuliani, dar în schimb laudă scrisoarea celui care a fost John McCain. John Mcain a fost o mare personalitate republicană, care s-a remarcat prin discursul public și a fost considerat marele erou al războiului din Vietnam.

George Maior are cuvinte laudative la scrisoarea lui Macain, care era un adversar declarat al președintelui Trump și critică scrisoarea lui Giuliani, un om din tabăra lui Trump.

El face o greșeală impardonabilă pentru că se implică și implică România în războiul politic dintre taberele prezidențiale și anti-prezidențiale din SUA.

Pentru acest lucru eu consider că rechemarea lui Maior la București este obligatorie. Maior va fi chemat la Comisia SRI și sunt foarte interesat să aflu ce explicații va da în legătură cu aceste protocoale”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img