duminică, 26 mai, 2024

Cât costă pantofii pe care Delia și i-a cumpărat de ziua sa! Ariana Grande are o pereche la fel

Distribuie:

Publicat:

Știm cu toții că Delia Matache este o împătimită a hainelor. Ori de câte ori găsește o piesă vestimentară care-i place, nu se uită la bani. Îi plac lucrurile ieșite din tipare și foarte colorate. De curând, artista a împlinit onorabila vârstă de 40 de ani, așa că și-a făcut singură un cadou extravagant, exact pe gustul ei și care, bineînțeles, valorează o mulțime de bani.

Delia Matache are o mulțime de fani pe rețelele de socializare, acolo unde postează foarte des imagini din viața ei. Pe data de 7 februarie a avut loc un evenimente important pentru ea. A schimbat prefixul, astfel că a vrut să marcheze această zi specială într-un mod la fel de special.

Cu puțin timp în urmă, Delia a postat pe contul personal de Intagram o serie de fotografii în care observăm o pereche de pantofi așa cum au alte vedete de talie internațională, cum ar fi Ariana Grande

sau influencerul Chiara Ferragni. 

Delia Matache a scos din buzunar o sumă frumușică pentru acele încălțări. Conform site-ului oficial de unde au fost achiziționate încălțările, acestea ar valora 1 090 de euro și se pare că sunt destul de la modă în rândul vedetelor din întreaga lume.

De ce poartă Delia Matache numai haine largi?

O vedem de fiecare dată pe Delia îmbrăcată în haine foarte largi, care nu lasă nimic la vedere.

Până acum, cei mai mulți dintre fanii artistei ar fi crezut că este vorba doar despre un stil abordat de cântăreață, însă se pare că este mult mai mult de atât.

În cadrul unui podcast, Delia a explicat că alege să poarte haine cât mai largi din dorința de a acoperi cât mai mult din trupul său. Educația pe care a primit-o acasă o determină și astăzi să nu își arate zone ale coprului pe care alte femei le expun cu ușurință, cum ar fi decolteul.

„Sunt o victimă a mentalități. Prefer să mă schimb într-o cameră goală, nu pot să mă schimb lângă o altă fată.

Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop, vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu, eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a declarat Delia în cadrul unui podcast.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img