sâmbătă, 4 mai, 2024

Cât de mult i s-a schimbat viața Cristinei Cioran, după ce a născut. Ce a mărturisit vedeta

Distribuie:

Publicat:

Cristina Cioran se bucură de o familie frumoasă, iar acum a mărturisit dacă s-a schimbat sau nu după ce a devenit mamă la vârsta de 44 de ani. Ce a dezvăluit vedeta, dar și ce planuri are alături de fiica ei.

Cristina Cioran, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră, a născut la 44 de ani, iar acum se bucură de momente speciale alături de fiica ei, Ema. Ce a dezvăluit actrița.

Cât de mult i s-a schimbat viața Cristinei Cioran, după ce a născut

Cristina Cioran se gândește și la momentul în care fiica ei o să crească, iar când vine vorba de distracție, vedeta susține că nu vrea să meargă alături de Ema, peste câțiva ani, în club, asta pentru că își dorește să se bucure alături de micuță de alte locuri.

Vedeta a devenit o eroină, după ce a născut, mai ales pentru că unele femei nu au curajul să devină mame după vârstă de 40 de ani, chiar dacă își doresc copii.

„Până o să fie ea de discotecă mai este. Mâine-poimâine așa crezi tu, dar nu e chiar așa. Mâine-le ăla nu prea e. Mai e o grămadă. Doamne ajută să fie bine, să fie sănătoasă, nu mă interesează nici ce drum își alege, nici ce vrea să facă. Nici nu vreau să mă ia cu ea la discotecă. De ce să mă ia pe mine. Nu cred că îmi doresc să merg. Adică sunt alte locuri unde mi-aș dori să merg împreună cu ea, dar sunt într-adevăr locuri potrivite numai celor de vârsta lor. Adică, na”, a mărturisit Cristina Cioran, pentru ego.ro

Ce a mărturisit vedeta

Cristina Cioran susține că nu s-a schimbat după ce a născut, dar este de părere că orice experiență o ajută să evolueze. Chiar dacă atunci când ai copil mic nu ai prea mult timp de ieșit, vedeta are mare grijă să se ocupe de creșterea micuței, dar totodată să iasă și în oraș alături de partenerul ei de viață.

„Nu există „vechea” Cristina sau „noua” Cristina. Consider că cu fiecare experiență pe care o avem, creștem câte puțin, evoluăm, așadar nu văd schimbări din astea drastice, de genul cum eram înainte, cum sunt acum. Mi se pare că dacă am suferi după ce considerăm că am fi fost înainte, ar fi nasol, nu am putea să mergem mai departe. Cred cu tărie că dacă vrei să-ți faci timp, îți faci. De multe ori acest „nu am timp” e așa ca o scuză pentru alții”, a adăugat vedeta.

Vedeta se bucură de o viață frumoasă și de o familie împlintă alături de fiica ei, dar și de partenerul ei de viață. Cristina Cioran este o mamă model și are mare grijă să îi ofere fetiței sale totul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img