duminică, 5 mai, 2024

Cabral si Andreea Ibacka au ales numele pentru fetita lor

Distribuie:

Publicat:

Cabral si Andreea Ibacka vor deveni in scurt timp parintii unei fetite. Cei doi au ales deja numele pentru ea. Numele bebelusului a fost o alegere foarte grea pentru cei doi, iar Inoke, fetita din prima casatorie a prezentatorului, a ales numele surioarei.

Inoke, fata lui Cabral din prima casatorie, este foarte incantata ca va avea o surioara. Adolescenta i-a propus tatalui ei un nume pentru fetita care va veni pe lume in scurt timp. Cabral si Andreea Ibacka au luat in calcul si numele propus de Inoke si s-ar putea ca acesta sa fie cel final. Chiar daca este al doilea copil pentru prezentatorul TV, acesta este foarte emotionat.

„Andreea se simte bine, ii spunem Serifa, pentru ca are o deplasare din asta asa.. Cand apare nu stii daca vrea sa te ia in brate sau sa te impuste. Este bine. Ne-am tot gandit atatea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi-finalitate.

Ne-a propus Inoke, prima mea fiica, varianta asta de nume si cred ca suntem aproape sa o adoptam. Nu pot sa spun care este numele. Nu este secret, dar inca nu ne-am hotarat si iar scot ceva pe gura, iar o ia toata lumea razna. Asa ca ramanem la nume de cod Petunia. Petunia.. si vom vedea dupa aceea”, a declarat Cabral pentru Viva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img