sâmbătă, 18 mai, 2024

Calcatul hainelor poate fi o placere cu eMAG !

Distribuie:

Publicat:

Putine femei sunt cele care pot afirma ca e o placere sa calce hainele proaspat spalate. Cauzele sunt multiple: timpul alocat e prea lung sau fierul de calcat nu este de calitate.

Fiind insa o operatiune casnica atat de necesara este foarte important sa te ajute tehnologia. Functiile utile ale unui fier de calcat de pot ajuta sa calci mai usor si rapid hainele, indiferent de tipul lor.

eMag iti vine in ajutor cu o gama larga de modele, cu functii complexe, designuri si culori moderne cu puteri de la de la 1200 W pana la 3200W, la preturi pentru toti pentru a alege statia de calcat ori un fier care sa se adapteze nevoilor tale.

Statii de calcat pot avea talpa de putere, cu abur, cu sisteme foarte utile de auto-curatare sau oprire automata, cu suprafete moderne care vin in contact cu haina pe care vrei sa o calci, cu talpa de ceramica, rezistenta, cu talpa de teflon ( avantajul e ca nu se lipeste de material ) cu talpa ultragliss pentru alunecare usoara pe haine, cu SteamGlide pentru produsele mai fine si mai scumpe cu rezistenta la zgarieturi, din inox, etc.

Functia de aburi iti usureaza munca deoarece elimina cu succes si mai rapid cutele ramase dupa centrifugare. Unele fiare de calcat au un buton de abur suplimentar care elibereaza un jet de 150-250 grame/minut, util in cazul unor cute dificile. Fiarele de calcat care au si jet de abur vertical sunt utile pentru eliminarea cutelor de pe geci, jachete sau chiar perdele.

Amintim aici si de functii extrem de folositoare cum ar fi functia anti-calcar, cea de anti-picurare, care protejeaza de pete camasile din materiale sensibile, functia de oprire automata dupa 30 de secunde in care aparatul nu e miscat din loc, evitandu-se astfel incidentele nefericite.

Ce mai poti gasi pe eMag: fiare de calcat portabile pentru cei care calatoresc des si trebuie sa arate impecabil. Acestea sunt de mici dimensiuni, cantaresc putin si acopera nevoile de baza ale calcatului.

Poti gasi oferte incepand de la 59 lei de la Philips, Tefal, Hausberg, Zilan, Bosch, Rowenta, Beko, Zass, Braun, Hyundai etc. Intra pe eMag si verifica!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img