duminică, 28 aprilie, 2024

Care ar fi motivul real al divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Ce planuri de viitor au cei doi, separat

Distribuie:

Publicat:

Au apărut deja informații despre care ar fi motivul real al divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Urma nunta anului, pentru că aveau de gând să meargă în fața altarului în curând, dar au ajuns la divorț, la nici un an distanță de la cununia civilă. A fost o separare rapidă, civilizată, însă problemele dintre cei doi nu ar fi apărut atât de brusc cum pare.

Care ar fi motivul real al divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. În anul 2019, fanii Simonei Halep se bucurau nespus pentru ea, după ce apărea pentru prima oară cu Toni Iuruc, în calitate de cuplu. Anul trecut, în data de 15 septembrie, au devenit oficial soț și soție, iar în curând ar fi urmat cununia religioasă. Acum s-a aflat însă ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între Simona Halep și Toni Iuruc, în spatele ușilor închise.

Care ar fi motivul real al divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Se pare că distanța impusă de cariera ei, dar și de afacerile lui, ar fi erodat relația celor doi soți. În cei trei ani de relație nu s-au certat vreodată și nici nu au fost implicați în scandaluri, dar dragostea ce i-a legat inițial nu ar fi fost suficient de puternică încât să îi țină împreună. Atât turneele Simonei, cât și business-ul din domeniul construcțiilor, de care se ocupă Toni Iuruc, i-ar fi făcut să se înstrăineze tot mai mult, până când, se pare, nu au mai avut ce să salveze din căsnicia lor.

Se pare că momentul în care mariajul a ajuns cu adevărat la final ar fi fost cel în care Simona Halep a fost eliminată de la US Open anul acesta, conform informațiilor Fanatik.ro. A muncit din greu tot anul pentru acest Grand Slam, iar jocul pierdut în mod neașteptat ar fi afectat-o mai mult decât alte înfrângeri din trecut. Lipsa campioanei de la conferința de presă obligatorie de după meci pare să confirme aceste informații.

Nu au existat pretenții financiare în urma divorțului

După întoarcerea în țară, se pare că sportiva și afaceristul Toni Iuruc nici măcar nu s-ar fi văzut de atunci, decât în momentul în care s-au întâlnit în fața avocatului. Sunt amândoi în București, însă ar locui deja separat, iar joi, 8 septembrie 2022, au semnat oficial divorțul.

De altfel, pare să se confirme și zvonul conform căruia relația celor doi „scârțâia” deja, căci Simona a fost tot mai puțin activă pe rețelele de socializare, spre deosebire de perioada în care căsnicia ei era una fericită, afirmă aceeași sursă citată anterior. Cei doi au la dispoziție un termen de 30 de zile în care să se răzgândească după divorțul de la notar. Niciunul nu a avut pretenții financiare.

Ce planuri de viitor au amândoi

Se pare că cei doi își poartă în continuare un respect imens, cu toate că au decis să divorțeze. Așadar, despărțirea este una amiabilă și în realitate, nu doar de dragul imaginii publice.

„Fac o glumă: e ca eliminarea din turul 1 de la US Open', a spus Toni Iuruc, după ce a divorțat de Simona Halep.

Afaceristul nu ar mai vrea acum să audă de căsătorie, după cum le-ar fi spus prietenilor apropiați. Pe de cealaltă parte, Simona Halep vrea să se concentreze pe carieră și și-ar fi anunțat familia că vrea să se mute definitiv la Nisa, unde se pregătește alături de antrenorul ei, mai arată informațiile pe surse ce circulă în presă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img