duminică, 28 aprilie, 2024

Care este cel mai căutat job al momentului

Distribuie:

Publicat:

 

Mai întâi au împânzit Bucureștiul cu sute de mașini colantate cu ’’We Create Top Models’’ și ’’Vino să lucrezi la cel mai bun studio de videochat’’, dupa care au devenit virali pe internet prin campania cu ’’Ai adidași cu patru dungi? Schimbă-ți jobul!’’ sau ’’Ai văzut Parisul doar în filme? Schimbă-ți jobul!’’, campanie a cărei imagine a fost nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Acum, studioul de videochat Charm Studio, căci despre ei este vorba, au devenit virali pe platforma de socializare TikTok unde sunt urmăriți de sute de mii de oameni.

Într-o Românie cu salariul mediu pe economie mai mic de 4.000 lei, modelele de videochat câștigă înzecit. Cum, cât de greu este și pe ce se bazează activitatea unui model – aflați în cele ce urmează, de la un reprezentant Charm Studio.

Am vrut să aflăm în ce constă activitatea modelelor de videochat și care sunt încasările de la care pornește un model începător. Și pe cine puteam întreba, dacă nu pe cei mai buni din acest domeniu: Charm Studio. ’’Activitatea constă în conversație online și atât. Nuditatea nu este obligatorie. Ce este obligatoriu, însă, este ca modelul să aibă minim 18 ani împliniți, un aspect fizic plăcut și să cunoscă limba engleză cel puțin la nivel conversațional. Câștigurile depind foarte mult de cât de bine cunoaște modelul limba engleză, dar și de cât de jovial este. Oricum, minimul este de 1.000 EUR în prima lună.’’

Este videochatul un job pentru oricine?

Categoric nu, ne-au răspuns cei de la studio videochat Charm Studio. La fel cum nici Medicina nu este pentru oricine, nici Jurnalismul și nici Dreptul. Nu există o meserie care să fie potrivită absolut oricui. Pentru jobul de model de videochat trebuie să fii extrem de comunicativ și de empatic. Sigur că fetele cărora li se potrivește acest job ajung să câștige sume de peste 20.000$ în fiecare lună, dar în spatele acestor sume stă multă muncă. Nu plouă nicăieri cu bani, nici măcar în această industrie.

De ce Charm Studio este diferit?

Aș zice că suntem diferiți cu toții, ca indivizi, ca business-uri, ca stil de lucru, ca tot. Noi am pus încă de la început accentul pe calitate, nu pe cantitate. Noi creăm modele de top, cu încasări de peste 10.000$/perioadă (adică în două săptămâni). Avem cele mai multe modele de top într-un singur studio, iar acesta este ceea ce ne recomandă. La noi modelele vin și zic ’’Am lucrat doi ani la alt studio, am venit la voi să devin model de top’’. N-am zis și n-o să zicem niciodată despre noi că suntem *cei mai buni*, pentru că din punctul nostru de vedere asta este relativ. Ce este *cel mai bun* pentru mine, s-ar putea să nu fie cel mai bun și pentru tine, și invers.

Charm Studio face angajări? Ce fel de modele angajează?

Facem angajări. Ne dorim fete cu poftă de viață și de muncă. Punem foarte tare accent pe seriozitate și vrem să avem în echipă fete exact ca noi: muncitoare, ambițioase și perseverente. Ne găsiți în Centrul Bucureștiului sau la numărul de telefon 0784.70.70.80. A, și să ne dați un follow și pe TikTok! Promitem să vă distrați!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img