Carlos Queiroz, selectionerul Columbiei, a identificat peste 1.000 de jucatori columbieni in toata lumea

0
52

Selecţionerul Columbiei, portughezul Carlos Queiroz, a trecut în revistă jucătorii care evoluează în străinătate şi a ajuns la 1.064, număr care plasează ţara doar în urma Argentinei şi Braziliei în fenomenul migraţiei fotbaliştilor, relatează EFE potrivit Agerpres.

După o trecere în revistă, alături de staff-ul său tehnic, Queiroz a identificat deocamdată 1.064 de jucători care evoluează în America de Sud, Africa de Sud, Cipru şi Armenia. 

Queiroz, care şi-a asumat postul de selecţioner al Columbiei pe 7 februarie, a încercat să creioneze o hartă pentru a urmări jucători susceptibili să joace la echipa naţională lui şi a rămas surprins că după Brazilia şi Argentina, această ţară exportă cei mai mulţi jucători din lume. 

''E un lucru care mă surprinde, pentru că nu ştiam de acest potenţial enorm al Columbiei. Jucătorii columbieni au un potenţial genetic pentru fotbal şi dau dovadă de tehnică, viteză, forţă şi multă creativitate'' a declarat Queiroz. 

În primele lui meciuri pe banca tehnică a Columbiei, Carlos Queiroz a înregistrat un succes cu Japonia (1-0) pe 22 martie la Yokohama şi un eşec cu Coreea de Sud (1-2) la Seul pe 26 martie. 

La Copa America 2019, din luna iunie, Columbia va evolua în Grupa B alături de Argentina, Paraguay şi Qatar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.