duminică, 5 mai, 2024

Carmen de la Sălciua n-a fost în sala de judecată atunci când iubitul ei a divorțat. Unde l-a așteptat cântăreața pe Marian Corcheș

Distribuie:

Publicat:

Carmen de la Sălciua a vorbit despre ziua în care iubitul ei, Marian Corcheș, a divorțat de partenera lui de viață. Celebra artistă i-a fost alături lui Marian atunci când acesta s-a despărțit de Bianca, cea care i-a fost alături ani la rând. Carmen de la Sălciua a dezvăluit, pe contul ei de Instagram, că a fost la proces, însă nu în sala de judecată, și că în tot acest  timp l-a așteptat în mașină. 

De altfel, vedeta spune că nu a râs în față nimănui, pentru că ea nu poartă schimburi de orgolii cu nimeni. Artista susține că ea își vede de viața ei, însă alți oameni se ocupă să-i comenteze viața privată. 

”Da! Am fost la proces însă nu in sala de judecata! L-am așteptat afara in mașina …și nu am ras in nas nimănui !  Pentru ca nu am purtat o competiție cu cineva ca sa-i rad in fata! Nu port schimburi de orgolii cu nimeni! Îmi văd de viața și după cum văd se mai ocupa și alții sa mi-o comenteze! Dar dacă tot comentați măcar furnizați informaţii reale nu mai stați sa înjurați și sa puneți Etichete din lipsa de ocupație! In fine …as putea scrie romane dar degeaba! Situația cu“gura lumii“ infinita! M-as lupta cu morile de vânt!”, a spus Carmen de la Sălciua, pe contul ei de Instagram.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img