marți, 5 martie, 2024

Catalin Morosanu, invins in America de arbitri. Ce spune promotorul Edi irimia

Distribuie:

Publicat:

Promoterul Superkombat a explicat decizia din meciul Morosanu vs Sam si a anuntat ca cei doi se vor bate cel mai probabil in revansa.

Catalin Morosanu a fost invins de Daniel Sam la decizie, in gala din Puerto Rico. Doi arbitri au dat decizia pentru englez iar unul pentru Morosanu. Desi a fost invins, Morosanu a primit mii de mesaje de sustinere de la fani, acestia considerand ca meciul a fost judecat gresit.

Promoterul Superkombat a anuntat ca cei doi se vor bate in revansa pentru titlul mondial, in vara:

“Exista o comisie oficiala pe care nu poti sa o contesti. La americani exista Comisia Atletica si ei decid totul. Morosanu a avut o dorinta mai mare de a castiga, Sam a avut lovituri mult mai clare, Morosanu a avut agresivitate dar corect era un extra round, era cel mai fair play.

Morosanu e destul de puternic sa inteleaga ca nu il afecteaza aceasta infrangere. In mod normal acesti meci trebuia sa fie eliminator pentru titlul mondial, Sam e challenger acum dar avand in vedere ca nu exista un campion acum, ne gandim sa facem revansa intre ei si cei doi sa se lupte pentru centura mondiala, e cel mai fair play raspuns din partea Superkombat.

In celebra gala de la Torino am avut un american care s-a aruncat din doi pumni, lumea ne asociaza cu astfel de meciuri. Morosanu este cel mai popular sportiv in acest moment din Superkombat. Poate ca revansa sa fie chiar in Romania.”, a explicat promoterul Eduard Irimia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img