luni, 29 aprilie, 2024

Cauți televizor Sony? Incearcă seria Bravia

Distribuie:

Publicat:

Noul TV Sony Bravia, lansat în 2018 de companie, s-a remarcat pe piață anul trecut și a reușit performanța să fie numit unul dintre cele mai bune televizoare din 2018, potrivit celebrului studiu Consumer Reports. Lansat anul trecut, noul TV Sony OLED de vârf al companiei promite să ofere o experiență de televiziune cu totul nouă. TV Sony Bravia OLED din 2018 este un televizor 4K Ultra HD cu caracteristici High Dynamic Range (HDR) și Smart TV, furnizate prin intermediul televizorului Android. Iată câteva din caracteristicile sale principale.

Evaluat ca unul dintre cele mai bune televizoare din 2018

Consumer Reports a prezentat noul TV Sony Bravia ca fiind unul dintre cele mai bune televizoare din 2018. Televizorul este disponibil la ​​dimensiunile 55 inci și 65 inci. Tehnologia include Dolby Vision, Acoustic Surface și un contrast ridicat, cu un negru pur. În plus, Bravia este un aparat eficient din punct de vedere energetic, proiectat să reducă risipa de energie, făcându-l astfel accesibil pentru funcționare și pentru mediul înconjurător. Câteva caracteristici eficiente din punct de vedere energetic includ controlul dinamic al iluminării de fundal și modul de economisire a energiei.

Ambalat cu funcții noi, de înaltă tehnologie

Noul TV Sony Bravia a fost personalizat cu noi caracteristici tehnologice concepute pentru a arăta capabilitățile Sony. Acestea includ:

– Conectivitate cu Google Home, Amazon Alexa și alte dispozitive inteligente pentru casă. Bravia poate fi conectat la aproape orice Home System inteligent, ceea ce face mai ușor și mai convenabil controlul.

– Procesor 4K HDR XI Extreme. Procesorul HDK de 4K încorporat în Sony Bravia poate procesa și îmbunătăți rapid imaginile, asigurându-se că totul arată fantastic și îmbunătățit pe ecran.

– Acoustic Surface Technology. În loc ca sunetul să vină de pe laturile, din partea de jos sau de sus a televizorului, el vine de pe panoul display-ului. Acest lucru oferă un sunet mai bun și mai imersiv.

– Display-ul TRILUMINOS. Noua tehnologie TRILUMINOS poate reflecta practic orice nuanță, inclusiv negru extrem de întunecat și alburi extrem de strălucitoare.

– Integrare cu PlayStation și Netflix. Acest TV Sony Bravia OLED este recomandat de Netflix și suporta PlayStation HDR, fiind un sistem bine susținut pentru cei care vor să se bucure de mai multe opțiuni de divertisment.

– Un design elegant. Noul TV Sony Bravia a fost proiectat să aibă un aspect curat și a fost proiectat pentru o montare ușoară pe perete, oferind un aspect ultra-modern în orice casă. Un cadru subțire oferă în plus un aspect contemporan și sofisticat.

– Chromecastul încorporat și Google Play. Noul TV Sony Bravia are o soluție încorporată Chromecast și suport pentru Google Play, astfel încât oricare dintre elementele tale de divertisment să fie la îndemână și să poți cumpăra orice dorești. De asemenea, noul TV Sony OLED este produsul perfect pentru a-ți construi sistemul home theater în jur.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img